star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, XIII. kerület

  • 589 m²

    alapterület

Bérleti díj:

2,29 millió Ft

Kiadó iroda Budapest, XIII. kerület

  • 589 m² alapterület

  • Kiadó iroda Budapest, XIII. kerület

  • 589m²


Ár:

2 291 117 Ft

Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Bérlésre kínálunk egy XIII. kerületi irodaház 3.emeletén levő 589 m²-es alapterületű IRODA helyiséget.

Az irodaház Budapest szívében, a Váci úti irodafolyosón található, a Gyöngyösi utcai metrómegállónál. Személygépkocsival és tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető, az Árpád híd közelsége biztosítja a Budára való gyors átjutást. Személygépkocsival az irodaház mélygarázsában vagy a közeli fizetős parkolókban lehet megállni.

MEGKÖZELÍTÉS:
Közvetlenül elérhető a hármas metró (M3) Gyöngyösi úti megállójából, 105, 120, 914, 950 buszjáratok, hajókikötő a közelben, gépkocsival a belváros öt perc, P+R parkoló lehetőség, ingyenes felszíni parkolás a közelben.
Kerékpár út csatlakozás és 50 férőhelyes kerékpár tároló is rendelkezésre áll.

Közvetlen szomszédságában a Duna Plaza található, ahol gyorsan intézheti napi ügyeit és bevásárlását. A közelben emellett számos más étkezési, sportolási, bevásárlási, szórakozási lehetőség is adódik.

Az irodaházban panorámás, színvonalas, változatos méretű irodákat kínálunk, igény szerint raktár bérlési lehetőséggel.
Az irodaterületek elkülönülnek a kiskereskedelmi egységektől, külön bejárattal rendelkeznek a mélygarázsból is.

Sokféle szolgáltatást nyújtunk, ezzel a mai kor elvárásainak megfelelő színvonalas munkakörnyezet biztosítunk bérlőinknek.

Szolgáltatások:

- Mélygarázs
- Bevásárlóközpont a közelben
- Park a közelben
- Benzinkút
- Beléptető rendszer
- Raktár terület
- Közösségi tér
- Egyéni fogyasztásmérők
- 24 órás biztonsági szolgálat
- Recepció
- Akadálymentesített
- Vészhelyzeti energiaellátás

Az IRODA havi bérleti díja: 9,9 EUR + Áfa / m²-től
Fenntartási és üzemeltetési díj: 3,3 -4,2 €/ m2+Áfa + áram almérő

A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól. A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.
Jelen hirdetésben szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos tájékoztatás érdekében kérjük vegye fel kapcsolatot értékesítőnkkel a megjelölt elérhetőségeken.

Az irodaházban további raktárak illetve iroda helyiségek különböző méretben bérelhetők! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365097


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, A kat.Irodaház III.em 589 m² iroda


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632052


+36 70

Ingatlannet kód: NET6632052

Az irodáról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 589 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda bérleti díja 2,29 millió Ft, négyzetméter ára 3 890 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Koletár Éva referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632052. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.