star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, XXI. kerület

  • 58 m²

    alapterület

Bérleti díj:

109,88 ezer Ft

Kiadó iroda Budapest, XXI. kerület

  • 58 m² alapterület

  • Kiadó iroda Budapest, XXI. kerület

  • 58m²


Ár:

109 882 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Az Irodaház a Csepel területén biztosít színvonalas, korszerű irodabérlési lehetőséget azoknak, akiknek fontos a jó elhelyezkedés, az ipari környezet és a fejlett infrastruktúra.
Az irodaház 2013-ban teljeskörű felújításon esett át, így kívül-belül megújult, színvonalas területekkel várja leendő bérlőit.
Irodaházunkban már 19,3 nm-től, minden elvárásnak és igénynek megfelelő (akár panorámás) irodák közül választhat, egy helyiségtől akár több teljes szintig. Minden iroda szalagparkettás és kifejezetten világos a nagy ablakoknak köszönhetően. A lounge-ban pihenés vagy kötetlen üzleti megbeszélés közben pedig ingyenes WiFi vár mindenkit. Igény esetén raktárakat is tudunk biztosítani, számos eladó és bérelhető műhely és csarnok található.
Épületünk fenntartási és üzemeltetési költsége: 3,3 €/m2 + Áfa + áram almérő

– Kiváló megközelíthetőség
– Személylift
– Zárt, őrzött parkoló
– Telephely szolgáltatás
– Recepció ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 353687


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Irodaházban 57 m² iroda kiadó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6541607


Az irodáról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda bérleti díja 109,88 ezer Ft, négyzetméter ára 1 895 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant László István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541607. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.