star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, XXII. kerület

  • 30 m²

    alapterület
  • 7 728 m²

    telek

Bérleti díj:

70,72 ezer Ft

Kiadó iroda Budapest, XXII. kerület

  • 30 m² alapterület
  • 7 728 m² telek

  • Kiadó iroda Budapest, XXII. kerület

  • 30m²


Ár:

70 726 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

XXII. kerületben Budtétényben jó állapotú 6 szintes irodaházban, 30-222 m² alapterületű irodarészeket kínálunk kiadásra.

Az iroda portaszolgálattal liftes és klimatizált helységekkel rendelkezik.

A bérleti díj : 6 €/m²/hó + ÁFA.

Az üzemeltetési és fenntartási költség : 2,5 €/m²/hó +ÁFA.

A parkolás az iroda előtti közterületen ingyenesen biztosított, valamint területen belül pedig megegyezés szerint van lehetőség a bérlésre.

Az irodarész minimum 12 hónapra kiadó, 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj megfizetése szükséges.

Igény esetén a teljes irodaszintek is kiadóak, alakitható belsőterek.

A telephely közvetlenül az M0 -M6 közvetlen közelében helyezkedik el. Könnyű megközelíthető miatt a szolgáltató központ is kialakítható.

Az ingatlan részletes ismertetése és bemutatása, előre egyeztetett időpontban lehetséges, amelyet NAGYON RUGALMASAN kezelünk,
HÉTVÉGÉN IS, további kérdéseivel kapcsolatban várom a jelentkezését. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364901


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, XXII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629730


+36 30

Ingatlannet kód: NET6629730

Az irodáról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 7 728 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. Az iroda bérleti díja 70,72 ezer Ft, négyzetméter ára 2 358 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant László István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629730. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.