star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Kaposvár

  • 82 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

250 ezer Ft

Kiadó lakás Kaposvár

  • 82 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Kaposvár

  • 82m²


Ár:

250 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Irodának is alkalmas, igényes belvárosi lakás, azonnali költözéssel, hosszútávra kiadó!

Kaposvár igazi belvárosában, a Fő utca sétáló részén kínálunk bérleti hasznosításra egy 82 m2 alapterületű, első emeleti téglalakást.

A teljesen újszerűen kialakított ingatlanban egy hatalmas egy légterű nappali-konyha-étkező (a konyha gépesített), továbbá egy külön álló hálószoba és egy épített zuhanyzóval, mosdóval és bidével felszerelt vizes blokk található.

A klimatizált ingatlan igényes burkolatokkal van felszerelve.

A lakás, két havi kaució megfizetése mellett, csak hosszú távra (minimum 12 hónap) vehető bérbe. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 356024


Elhelyezkedés

Kaposvár, Fő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6547151


+36 30

Ingatlannet kód: NET6547151


Az általad megtekintett kiadó kaposvári (Fő utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás bérleti díja 250 ezer Ft, négyzetméter ára 3 049 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant dr. Pető Tamás referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547151. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.