star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Komárom

  • 250 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

900 ezer Ft

Kiadó üzleti Komárom

  • 250 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó üzleti Komárom

  • 250m²


Ár:

900 000 Ft

Az ingatlanról:

Komárom központjában üzlethelyiség kiadó!!!!
Ha Ön is egy gyorsan megtérülő befektetésben gondolkodik, akkor ez a lehetőség Önre vár!
Kiadásra kínálunk Komárom frekventált részén (közelben Duna áruház, számos üzlet, iskola,egyég intézmények) egy 250nm-es teljes körűen FELÚJÍTOTT üzlethelyiséget (üzlet+ raktártér)
Az üzlet két bejárattal rendelkezik: Az egyik az ügyfelek részére, ami természetesen nagy üvegportállal rendelkezik, a másik pedig az árufeltöltésre ad lehetőséget.
Az üzlet számos profilra alkalmas: vegyeskereskedés, irodahelyiség, bemutatóterem, és egyéb szolgáltatóipari tevékenység végzésére. Az üzlet hátsó traktusában került kialakításra a vizesblokk (wc-k, öltöző). Saját víz és villanyórával és klímával rendelkezik. Fűtése korszerű gázkazánnal, padlófűtéssel megoldott, ami a leghidegebb téli hónapban sem terheli meg az üzlet költségeit.
Elosztását tekintve, az üzlettéren kívül egy közel 100 nm -es raktár tér is a rendelkezésre áll, illetve kialakításra került egy kis konyha sarok és egy iroda rész is. De ha az Ön vállalkozásához más elosztás szükséges, akkor a nagy terekből könnyedén kisebb helységek is kialakíthatóak.
Az ingatlanhoz saját vendég parkolók és sorompóval zárt saját parkolók is tartoznak.
A bérlemény AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!
Bérleti díj:900.000Ft + ÁFA + reszi
2 havi kaució szükséges
Ha Ön is egy hasonló helyen képzeli el vállalkozásának új helyszínét, hívjon a részletekért!
Szabó Szilvia
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda
szabo.szilvi@dot-ing.hu
Tel.:06 70 367 76 36


Elhelyezkedés

Komárom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622801


+36 70

Ingatlannet kód: NET6622801


Az általad megtekintett kiadó komáromi üzlethelyiség 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Az üzlethelyiség bérleti díja 900 ezer Ft, négyzetméter ára 3 600 Ft, ami a komáromi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622801. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komárom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.