star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Szentendre, Izbég

  • 73 m²

    alapterület

Bérleti díj:

160 ezer Ft

Kiadó üzleti Szentendre, Izbég

  • 73 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Szentendre, Izbég

  • 73m²


Ár:

160 000 Ft

Építés éve
1900
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Szentendrén, Lászlótelep aljában, közel a Bükkös patakhoz, hosszú távra kiadó egy utcafronti bejárattal rendelkező, 55 m2-es, hangulatos üzlethelyiség.
Az ingatlan egy boltívekkel elválasztott helyiségből és mosdóból áll, az üzlet alatt 18 m2-es, tárolásra használható pince található. Az elektromos hálózat bővítése 60 amperre folyamatban van. A helyiség eddig keramikus műhelyként működött, de adottságait és elhelyezkedését tekintve alkalmas lehet kisbolt, kerékpáros bisztró, kávézó, szépészeti/fotó stúdió, iroda, műhely, raktár kialakítására, vagy lehet workshop-ok, nyelvórák, fejlesztő foglalkozások helyszíne is.
Az ingatlan bérleti díja 160.000 Ft/hó + rezsiköltség, a bérbevételhez 2 havi bérleti díjnak megfelelő kaució, valamint közjegyzői kötelezettségvállaló nyilatkozat szükséges.


Elhelyezkedés

Szentendre, Izbég, György utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6557318


+36 20

Ingatlannet kód: NET6557318


Az üzlethelyiségről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 1900. Az üzlethelyiség bérleti díja 160 ezer Ft, négyzetméter ára 2 192 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6557318. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre, Izbég ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.