star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 702 m²

    alapterület
  • 8

    szoba

Bérleti díj:

3,13 millió Ft

Kiadó üzleti Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 702 m² alapterület
  • 8 szoba

  • Kiadó üzleti Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 702m²


Ár:

3 136 000 Ft

Rezsi
95,16 ezer Ft
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Pest, VI. Belváros Andrássy út közelében 702nm-es, utcai üzlethelyiség kiadó

A kiadó üzlethelyiség az Opera és a Balettintézet közvetlen közelében található, 702 nm-es, sarki elhelyezkedésű, 277nm-es fsz-i üzlettérrel, 164nm-es galériával, 260nm-es alagsori résszel, vizes blokkokkal, egyedi mérőórákkal, riasztóval, kiépített tűzjelző és gyengeáramú rendszerrel.
A üzlethelyiség korábban bankfiókként üzemelt, kiválóan alkalmas banknak, vagy más célokra is irodának, bemutatóteremnek, illetve kávézónak.
A közelben található parkolóházban bérlehető parkolóhely.

Bérleti díj: 8000EUR+Áfa / hó.
Közös költség: 95.160,- +Áfa /hó


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Terézváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6440523


Laguna Prime Real Estate Kft.

Laguna Prime Real Estate Kft.

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6440523

Laguna Prime Real Estate Kft.

Laguna Prime Real Estate Kft.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó Budapest, VI. kerület, terézvárosi üzlethelyiség 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 702 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az üzlethelyiség bérleti díja 3,13 millió Ft, négyzetméter ára 4 467 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tamás Mónika referens a Laguna Prime Real Estate Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6440523. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület, Terézváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.