star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Budapest, XVIII. kerület

  • 336 m²

    alapterület

Bérleti díj:

1,18 millió Ft

Kiadó üzleti Budapest, XVIII. kerület

  • 336 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Budapest, XVIII. kerület

  • 336m²


Ár:

1 188 160 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Kiadó egy 336 m2-es üzlethelyiség az AVENA Centerben!.

Az AVENA Center egy igen nagy forgalmú bevásárló center a 18. kerületben nagy területű felszíni parkolóval.

Az üzletben önálló mosdó öltöző és irodák is ki vannak alakítva, de igény szerint profilnak megfelelően tovább alakítható, illetve ketté is osztható.

A helység klimatizált, önálló víz és elektromos fogyasztás mérőkkel ellátott.

Bérleti díj: 9 EURO/m2 +ÁFA.

A 2011 végén megnyílt Sallai Center a környéken lakók napi igényeit figyelembe véve a kerületi szolgáltató központi szerepét próbálja betölteni, amely mostantól AVENA CENTER néven várja a kedves vendégeket és vásárlókat.

A bevásárlóközpontban különböző kereskedelmi és üzlet egységek találhatók. SPAR, Pizzéria, DM, Fiteness terem stb.

Kérdés esetén keressen bizalomm, akár hétvégén is! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367134


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Cziffra György utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648950


+36 30

Ingatlannet kód: NET6648950


Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 336 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. Az üzlethelyiség bérleti díja 1,18 millió Ft, négyzetméter ára 3 536 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Biri Etelka referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648950. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.