Iborfiai ingatlanok statisztikája

citymap colorkey

Iborfia ingatlanainak négyzetméter ár alakulása

Albérlet négyzetméter árának alakulása


 • Nominál m² ár
 • Reál m² ár

A nominál ár a mindenkori, forintban értendő árakat jeleníti meg egy négyzetméterre vetítve, míg a reál ár a nominál ár inflációval korrigált értéke. A szórás megmutatja, hogy az adott időszakban az átlagos négyzetméter áraktól átlagosan mennyivel tértek el az ingatlanok négyzetméterre vetített árai. A reál m² ár alakulását a Központi Statisztikai Hivatal szezonálisan kiigazított maginfláció segítségével kalkuláltuk.

A diagramon Iborfia területén található albérletekre vonatkozó négyzetméter árak havi alakulását követheti nyomon. A szaggatott vonallal jelzett időszakokra vonatkozóan nem áll rendelkezésünkre elegendő információ.

Négyzetméterre vonatkozó statisztikák
Átlag m² Átlag m² ár Legkisebb m² ár Legnagyobb m² ár
0 0 0 0
Ingatlanra vonatkozó statisztikák
Átlag ár Legkisebb ár Legnagyobb ár
20 000 20 000 20 000

*Letölthető statisztikáink szerzői jogi védelméről részletesen a Felhasználási feltételeink 6. pontjában tájékozódhat.

Iborfia statisztikái

Ingatlanszám

Lakóingatlanszám változás

Az alábbi diagramon Iborfia lakóingatlanszámának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A lakóingatlanok száma Iborfia településen 2009-ben 20 darab volt, mely 2014-re 17 darabra csökkent. Ez azt jelenti, hogy Iborfia településen a lakóingatlanok száma 5 év alatt 17.65%-kal, azaz 3 darabbal lett kevesebb. Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben 1 darabbal lett kevesebb.

Népesség változás

Az alábbi diagramon Iborfia népesség számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A népesség száma Iborfia településen 2009-ben 12 fő volt, ez 2014-re 8 főre esett vissza. 5 év alatt tehát Iborfia településen lakossága 50%-kal, azaz 4 fővel fogyatkozott meg.

Bűnesetek száma

Az alábbi diagramon Iborfia bűneseteinek számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

Következő

IBORFIA LEGFRISSEBB INGATLANAI

Előző

Eladó lakás Vonyarcvashegy

31 650 000 Ft

Vonyarcvashegy

 • Szobák: 3
 • Alapterület: 69m²
Eladó földterület Nagykáta

10 000 000 Ft

Nagykáta

 • Alapterület: 1m²
Eladó földterület Budapest, XXIII. kerület

8 500 000 Ft

Budapest, XXIII. kerület

 • Alapterület: 2 105m²
Kiadó üzleti Szekszárd

35 000 Ft

Szekszárd

 • Alapterület: 18m²
Eladó lakás Budapest, IX. kerület

19 800 000 Ft

Budapest, IX. kerület

 • Szobák: 1
 • Alapterület: 35m²
Eladó ház Nagyatád

7 300 000 Ft

Nagyatád

 • Szobák: 3
 • Alapterület: 87m²

Az Ingatlannet.hu statisztikai oldalán olyan információkkal szeretnénk Önt segíteni, melyek fontosak egy eladó lakás vagy eladó ház vásárlásakor, de nem derül ki feltétlenül rögtön a hirdetésből. Ingatlanstatisztikáinkat akkor is hasznosíthatja, ha Ön szeretne ingatlanhirdetést feladni, de nem biztos a vételár meghatározásában. Adatbázisunkban több százezer aktív hirdetés szerepel, ezekből generálja rendszerünk a meglévő mutatókat, így az eredmények mindig az aktuális jellemzőket jelenítik meg.

Térképünkön alkalmazza a színskálát a négyzetméter ár beazonosításához! A világoskék szín a legalacsonyabb, míg a sötétpiros a legdrágább aktuális havi árat mutatja. Az oldalsó sávban először kiválaszthatja a megyét, majd azon belül a települést, ha további részletekre kíváncsi, akkor pedig a település részeire is külön rákereshet.