Kistarcsa, Balczo városrészi ingatlanok statisztikája

citymap colorkey

Kistarcsa ingatlanainak négyzetméter ár alakulása

Téglalakás négyzetméter árának alakulása


  • Nominál m² ár
  • Reál m² ár

A nominál ár a mindenkori, forintban értendő árakat jeleníti meg egy négyzetméterre vetítve, míg a reál ár a nominál ár inflációval korrigált értéke. A szórás megmutatja, hogy az adott időszakban az átlagos négyzetméter áraktól átlagosan mennyivel tértek el az ingatlanok négyzetméterre vetített árai. A reál m² ár alakulását a Központi Statisztikai Hivatal eredeti maginfláció segítségével kalkuláltuk.

A diagramon Kistarcsa Balczo városrészére téglalakásokra vonatkozó négyzetméter árak havi alakulását követheti nyomon. A szaggatott vonallal jelzett időszakokra vonatkozóan nem áll rendelkezésünkre elegendő információ.

Négyzetméterre vonatkozó statisztikák
Átlag m² Átlag m² ár Legkisebb m² ár Legnagyobb m² ár
- - - -
Ingatlanra vonatkozó statisztikák
Átlag ár Legkisebb ár Legnagyobb ár
- - -

*Letölthető statisztikáink szerzői jogi védelméről részletesen a Felhasználási feltételeink 6. pontjában tájékozódhat.

Kistarcsa statisztikái

Ingatlanszám

Lakóingatlanszám változás

Az alábbi diagramon Kistarcsa lakóingatlanszámának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A lakóingatlanok száma Kistarcsa Balczo városrészben 2009-ben 3 715 darab volt, mely 2014-re 4 629 darabra emelkedett. Ez azt jelenti, hogy Kistarcsa Balczo városrészben a lakóingatlanok száma 5 év alatt 24.6%-kal, azaz 914 darabbal bővült. Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben 183 darabbal növekedett meg.

Népesség változás

Az alábbi diagramon Kistarcsa népesség számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A népesség száma Kistarcsa Balczo városrészben 2009-ben 10 986 fő volt, ez 2014-re 12 045 főre emelkedett meg. 5 év alatt tehát Kistarcsa Balczo városrészben lakossága 9.64%-kal, azaz 1 059 fővel gyarapodott.

Bűnesetek száma

Az alábbi diagramon Kistarcsa bűneseteinek számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

Az Ingatlannet.hu statisztikai oldalán olyan információkkal szeretnénk Önt segíteni, melyek fontosak egy eladó lakás vagy eladó ház vásárlásakor, de nem derül ki feltétlenül rögtön a hirdetésből. Ingatlanstatisztikáinkat akkor is hasznosíthatja, ha Ön szeretne ingatlanhirdetést feladni, de nem biztos a vételár meghatározásában. Adatbázisunkban több százezer aktív hirdetés szerepel, ezekből generálja rendszerünk a meglévő mutatókat, így az eredmények mindig az aktuális jellemzőket jelenítik meg.

Térképünkön alkalmazza a színskálát a négyzetméter ár beazonosításához! A világoskék szín a legalacsonyabb, míg a sötétpiros a legdrágább aktuális havi árat mutatja. Az oldalsó sávban először kiválaszthatja a megyét, majd azon belül a települést, ha további részletekre kíváncsi, akkor pedig a település részeire is külön rákereshet.