star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Mátyáshegy

  • 102 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

110 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Mátyáshegy

  • 102 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület, Mátyáshegy

  • 102m²


Ár:

110 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1986
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A 2. és 3. kerület határán, csöndes mellékutcában, 4 lakásos társaházban, nagy kerttel és garázzsal rendelkező lakás eladó.
A lakásba belépve az előszoba fogad, ahonnan a déli fekvésű konyha nyílik jobbra, balra pedig az étkező-nappali. Az étkező -nappaliból nyílik egy hálószoba, egy félszoba, egy lépcső a szuterénba, valamint egy kis előszOba, ahonnan további egy félszoba, a fürdőszoba és a külön bejáratú WC nyílik. A lépcsőn lemenve egy kiépített szuterén nappali részt találunk, amit kiegészít a lépcső alatti tároló, és egy további kb. 13 nm-es tároló.
A lakás alapterülete: 70,5 nm a két erkély 50%-val számolva a magasföldszinten, plusz 32 nm szuterén, amelyből 12 nm tárolóhelyiség.
A lakáshoz kb. 16,2 nm-es garázs tartozik, amelyet további 10 M Ft-ért lehet megvásárolni. A lakás és a garázs csak együtt eladó. A lakás tehermentes, de a tulajdonostársaknak elővásárlási joga van.

Az ingatlan 1993-ban épült, a lakás rendszeresen karban volt tartva, ennek keretében az ablakok ki lettek cserélve (kivéve konyha és szuterén, ahol még problémamentesek), a fürdő és a WC fel lett újítva. Mindazonáltal elképzelhető, hogy az új tulajdonos egy más beosztással tudná hasznosítani az ingatlant.

A legközelebbi buszmegálló 3 perc gyalog. Elérhetőek a 65-ös és 29-es buszok is.

Családoknak, befektetőknek ideális választás!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Mátyáshegy, Csatárka út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6658921


+36 70

Ingatlannet kód: NET6658921


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, mátyáshegyi (Csatárka út) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 1 078 431 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ágnes referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658921. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Mátyáshegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.