star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 79 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

59,99 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 79 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 79m²


Ár:

59 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó örökpanorámás lakás Rózsadombon, Fenyer dűlőben!

Ez a hangulatos 2 és fél szobás, 79nm-es lakás egy csendes 4 lakásos társasházban található, kényelmes erkéllyel és közös udvarral. A 1061nm-es közös, füvesített udvarban grillezésre és bográcsozásra is lehetőség van.

A lakás teljes körű felújításon esett át, modern és stílusos amerikai konyhával, ami ideális a mindennapi kényelemhez és a baráti összejövetelekhez.

A lakásból örökpanorámás gyönyörű kilátás nyílik a Mecsekre, amit az erkélyről csodálhat meg. A város zaja nem hallatszik, igazi madárcsicsergős környék.

Az ingatlan 2004-ben épült, így biztos lehet abban, hogy szigetelése és egyéb műszaki paraméterei megfelelnek a mai elvárásoknak. Emellett tartozik hozzá egy 25nm-es garázs is, ami a társasház alatt található. Víz, villany a helyiségbe bevezetve, Hörmann elektromos, távirányítós kapuval ellátva.

Az ingatlan megközelíthető az Illyés Gyula utcából is és a Nyugati Kőhíd dűlőn keresztül is.

A szomszédok 2004-től ott laknak, a lakóközösség csendes, barátságos. A kertet közösen tartják rendben.

Az lakás és a garázs egyben eladó. Az ár egyben értendő!


Elhelyezkedés

Pécs, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6660420


+36 30

Ingatlannet kód: NET6660420


Az általad megtekintett eladó Pécs, kertvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 59,99 millió Ft, négyzetméter ára 759 367 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Méhes Anita referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660420. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.