star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 102 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

114,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 102 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 102m²


Ár:

114 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2019
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

SZÉKESFEHÉRVÁR, Virág utcában eladó, egy gyönyörű saját KERTKAPCSOLATTAL rendelkező, nettó 102 nm + 9 nm terasz, nappali + 3 hálószobás elrendezésű ÚJSZERŰ lakás!
I.ár: 114.9 M Ft Tel.: 06-20-558-8805
LAKÁSRÓL: 
Belépve ebbe a gyönyörű, magas minőséget sugárzó ingatlanba, azonnal látszik, hogy minden részletét gondosan tervezték és kivitelezték. A lakás átgondolt, praktikus elrendezésű, minden helyisége újszerű.
A fűtés gáz-cirkó kazán által működtetett gazdaságos és komfortos padlófűtéssel üzemel, nyáron a hűtés pedig klímával történik.
Az otthon központjában a világos és tágas nappali, és étkező helyezkedik el nagy üvegfelületekkel és a teraszajtóval. A gépesített konyha a nappali szomszédságában található, így könnyen elérhető.
A lakás további helyiségei: két gyerekszoba, egy dolgozószoba és egy szülői hálószoba saját gardróbbal, valamint egy nagy méretű sarokkádas fürdőszoba wc-vel. A beépített szekrényes előszobából egy külön wc-kézmosó is nyílik.
Összesítve: nappali-konyha-étkező egy térben, 3 hálószoba, melyből a legnagyobb a szülői háló, ehhez gardrób és dolgozószoba kapcsolódik, 1 kádas fürdőszoba wc-vel, és egy külön wc kézmosó.
A kiváló elrendezés és a világos terek mellett, az egyik óriási előnye a lakásnak a 9 nm-es fedett terasz és a 150 nm-es kizárólagos használatú lekerített telekrész, saját kert.
Itt kényelmesen elfér a kerti tároló, de emellett bőven van hely a kerti sütögetéshez, medencézéshez, és a gyerekek kinti játékához.
A kert gyepszőnyeggel parkosított és öntöző rendszer is kiépítésre került.  
HÁZRÓL:
2018-ban épült, 2 szintes tégla épület, mely egy 6 lakásos társasház, földszintjén található. Zárt, térkövezett udvarban saját gépkocsibeálló-, az alagsorban pedig saját tároló tartozik a lakáshoz, melyek a vételár részét képezik. Elhelyezkedését tekintve nyugodt, kertvárosi hangulatú, családiházas övezetben van az épület. A nem túl forgalmas utcafronttól beljebb elhelyezkedő ingatlan csendes, igazi nyugalom szigete. Az eladó lakás kertrésze, hátrafelé a szomszédos házak kertje fele néz, belátásgátló kerítéssel leválasztva természetesen.
Amennyiben egy csendes, nyugodt, nagyméretű különlegesen szép és rendezett lakást keres, kis kerttel ahol élvezhető a napsütés, a kerti grillezés, akár a gyerekekkel való kinti időtöltés, de nem kell egész hétvégén füvet vágni, akkor ezt a lakást érdemes megnéznie.
Otthon, luxus és kikapcsolódás.
I.ár: 114.9 M Ft Tel.: 06-20-558-8805
 
 


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633711


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633711

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 114,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 126 471 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Zoltán referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633711. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.