star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Köveskál

  • 2 265 m²

    telek

Vételár:

8,8 millió Ft

Eladó földterület Köveskál

  • 2 265 m² telek

  • Eladó földterület Köveskál


Ár:

8 800 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Köveskálon a Fekete hegyen eladásra kínálok egy 2265 nm-es zártkerti telket!A hegyen lévő elhelyezkedésének köszönhetően megfizethetetlen panorámás kilátásra telhetünk szert. A telek MKB1 besorolású, szőlőként nyilvántartott terület, de a valóságban már nem szőlőként művelik. Beépíthetősége 3%, maximális épületmagasság 4,5m lehet. Villany közvetlen a telek mellett megtalálható. Víz fúrt kúttal megoldható. A telek közvetlen szomszédságában megtalálható pince külön megvásárolható a telekhez. Erről bővebb információért keressenek bizalommal. A telek jelenleg kifüggesztés köteles, 11,8 Ak értékkel rendelkezik és 4 osztályozású. Kiválóan alkalmas akár befektetők részére is, de akár magánszemélyeknek hétvégi hobbiteleknek, vagy szőlőtermesztésre is. KÖVESKÁL kedvelt települése a turistáknak és az ingatlan vásárlóknakKöveskál a Balaton-felvidéken, a Káli-medence keleti részén található, a Balaton partjától körülbelül 7 kilométerre északra, Tapolcától mintegy 15 kilométerre kelet-délkeletre.Északi szomszédja a mintegy 5 kilométerre fekvő Balatonhenye, mely igen szép fekvésű és hangulatos zsáktelepülés, közúton csak innen közelíthető meg (a 7313-as útból kiágazó 73 126-os úton). Köveskál közigazgatási területének keleti széle közelében ágazik ki a 7313-asból, úgyszintén észak felé a 73 124-es út is, amely az ugyancsak zsáktelepülés Monoszlóra vezet.Köveskál ma egyre inkább kedvelt a kerékpáros és más turisták körében, mivel a Káli-medence természeti szépsége és nyugalma rabul ejti a látogatókat. Érdemes innen gyalog, vagy kerékpáron a medence környező falvait (Szentbékkálla, Kővágóörs, Mindszentkálla, Monoszló) a mezőn áthaladva felkeresni, a környékbeli vulkáni hegyek (Gulács, Szent György-hegy, Badacsony, Csobánc, Fekete-hegy) vagy a Kornyi-tó látványa egyedülálló élményt nyújt. Az egész terület a nemzeti park része, állat- és növényvilága számos különlegességet foglal magában.Bővebb információért és személyes megtekintéssel kapcsolatban keressenek bizalommal!


Elhelyezkedés

Köveskál


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6555047


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6555047

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 265 m². A telek ára 8,8 millió Ft, négyzetméter ára 3 885 Ft, ami a köveskáli átlaghoz képest 61%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6555047. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Köveskál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.