star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Alattyán

  • 120 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 150 m²

    telek

Vételár:

10 millió Ft

Eladó ház Alattyán

  • 120 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 150 m² telek

  • Eladó ház Alattyán

  • 120m²


Ár:

10 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1979
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A  Jászberényi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Alattyán községben egy nettó 120 nm-es, felújítandó családi házat!A csendes utcában elhelyezkedő ház pár percre található a falu központjától. A két szintesre tervezett épület 150 nm-es telekre épült, a lakótér 120 nm alapterületű. A ház folytatásában egy melléképület található. A tégla építésű ház tetőfedése cserép. A nyílászárók fából és műanyagból vannak. A házban villany és víz van. Fűtését-hűtését jelenleg split klíma szolgáltatja. A lakótér belső térelosztása a fölszinten; konya+ étkező, 1 szoba, a tetőtérben; nappali, 3 szoba, erkély, fürdőszoba, WC.Az eladó családi ház jellemzői:- a lakótér 120 nm,- a telek területe: 150 nm, - építési mód: tégla, homlokzata nem szigetelt, - padlóburkolatok: járólap, laminált padló, parketta, és padlószőnyeg, - összkomfort jellemzi, - fűtési mód: split klíma, - tetőfedése: cserép, - közművek: villany, víz, csatorna a telken belül.A faluban megtalálgatók kisebb boltok, dohánybolt, Coop Szupermarket, posta, gyógyszertár, iskola, óvoda, Községház.A település belterületéhez tartozó Kiskert elnevezésű területen Ökoparkot alakított ki az önkormányzat, ahol gyalogos és kerékpáros túrákat, közösségi programokat lehet szervezni. A beruházás során egy szociális létesítményt, vizesblokkot, madár megfigyelő tornyot, pihenő- és sütögető helyeket, játszóteret alakítottak ki. Amennyiben a fenti 182100282-es azonosító számú eladó családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek. /Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Erkély
2.2m²
Wc
7.8m²
Fürdőszoba
7.8m²
Szoba
15.8m²
Szoba
12.8m²
Szoba
8.29m²
Szoba
16.5m²
Szoba
9.36m²
Konyha
17.4m²

Elhelyezkedés

Alattyán


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6656553


+36 20

Ingatlannet kód: NET6656553

Az általad megtekintett eladó alattyáni családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 150 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 10 millió Ft, négyzetméter ára 83 333 Ft, ami az alattyáni átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ivanics Éva referens a CasaNetWork Jászberény irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656553. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alattyán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.