star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bakonyszentlászló

  • 94 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 616 m²

    telek

Vételár:

48,9 millió Ft

Eladó ház Bakonyszentlászló

  • 94 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 616 m² telek

  • Eladó ház Bakonyszentlászló

  • 94m²


Ár:

48 900 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Ide csak költöznie kell!

Bakonyszentlászló csendes utcájában megvételre kínálok, egy teljes körűen felújított, kitűnő szerkezeti állapotú, tégla építésű családi házat.

Amit az ingatlanról fontos tudni: 94 m2, 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, gardrób, kamra és egyéb helyiségekből áll. Minden helyiség tágas, világos. Nyílászáróit tekintve a bejárati ajtók fából készültek, az ablakok műanyag, hőszigetelt bukó-nyíló, redőnnyel, szúnyoghálóval. Belső nyílászárói még az eredetiek, felújítva. Minden helyiség megfelelő, minőségi burkolattal ellátott. Az otthon melegéről többéle fűtési mód gondoskodik, úgy mint kondenzációs gázkazán hőleadó radiátorokkal, elektromos panelek, valamint egy gyönyörű szép fatüzeléses kandalló. Víz- és villanyvezeték 5 éven belül lettek cserélve (32 A). A tető és ereszcsatorna cseréje is ekkor történt, a ház szigetelt.

A telek mérete: 2616 m2, melynek egy részét gyönyörű óriás fenyők, fiatal fák, bokrok ölelik körbe. Található itt egy fedett kerti pavilon (minőségi rattan bútorokkal), téglával kirakott boltíves pince, bográcsozó hely, valamint medencének kiépített hely is. Ezen túl a telek másik részén jelenleg kutyusnak kialakított kenel és futtató található, valamint egy szépen karbantartott, akár önállátó gazdálkodásra is alkalmas terület. A telek körbekerített, túlsó vége egy utcára nyílik, az megosztás után akár külön értékesíthető is.

Bakonyszentlászló Budapesttől 120, Győrtől 41 km-re található. A településen minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, úgy mint orvosi rendelő, gyógyszertár, védőnői szolgálat, boltok, valamint óvoda, iskola.

Referencia szám: HZ060200-IN


Elhelyezkedés

Bakonyszentlászló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6590382


+36 70

Ingatlannet kód: NET6590382

Az általad megtekintett eladó bakonyszentlászlói családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 616 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 48,9 millió Ft, négyzetméter ára 520 213 Ft, ami a bakonyszentlászlói átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590382. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonyszentlászló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.