star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bakonyszentlászló

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 436 m²

    telek

Vételár:

8,5 millió Ft

Eladó ház Bakonyszentlászló

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 436 m² telek

  • Eladó ház Bakonyszentlászló

  • 85m²


Ár:

8 500 000 Ft

Építés éve
1942
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Az Ősfenyves szomszédságában, Bakonyszentlászló csendes utcájában eladó egy 85nm-s kedves parasztház 1436nm-telken. A parasztház tornácát beépítették egy világos hosszú közlekedőt alakítottak ki, ezáltal belső kapcsolatot teremtve a két lakrész között, ami akármikor különválasztható mert két külön bejárat van.
Az első lakrészben egy nagy világos szoba, egy kisebb szoba, főzőfülke, tágas világos előszoba, ahonnan a fürdő -WC nyílik. A második lakrészben egy előtér és két szoba található. Mindkét lakrész előtt húzódik a világos, tornácból kialakított közlekedő. A ház vegyes falazatú, de a hátsó házfalának nagy részét téglából újraépítettek. Fa koszorús tetőszerkezete kiváló állapotban van, 2003-ban új lemeztetőt kapott. Akkor került kialakításra a fürdőszoba, a szobák mostani szerkezete, bevezették a vizet és csatornát a hátsó lakrészbe is. A ház körül elkészült egy drénezett csapadékelvezető rendszer.
A zsákutcában utolsó ház, a ház mögött nincs szomszéd hanem egy füves terület van amin keresztül község központja rövidítve megközelíthető.Az utca másik végében kezdődik a Fenyőfői Ősfenyves, rengeteg gyönyörű turisztikai látványosságot kínálva. A közelben, horgásztavak is rendelkezésre állnak.
Bakonyszentlászló egy korszerű nagyközség, fejlett infrastruktúrával: iskola, óvoda, egészségház, gyógyszertár, idősek otthona, üzletek stb.Jó közlekedés van vonattal és busszal Győr és Veszprém irányában.
Nézzük meg együtt ezt a kedves házat, akár hétvégén is.Irodánkban díjmentes bankfüggetlen hitel és támogatás ügyintézéssel továbbá ügyvédi háttérrel állunk vevőink rendelkezésére.

Referencia szám: HZ036830-IN


Elhelyezkedés

Bakonyszentlászló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613596


+36 30

Ingatlannet kód: NET6613596

Az általad megtekintett eladó bakonyszentlászlói családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 436 m². További jellemzői: az építés éve 1942, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 8,5 millió Ft, négyzetméter ára 100 000 Ft, ami a bakonyszentlászlói átlaghoz képest 78%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Diószegi Sándor referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613596. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonyszentlászló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.