star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bánk

  • 114 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Bánk

  • 114 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó ház Bánk

  • 114m²


Ár:

49 900 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Kizárólag az RG Home Ingatlaniroda kínálatában!

Befektetőknek, kereskedőknek, falusi turizmusban érdekelt vállalkozásoknak kitűnő lehetőség!

Bánk központjában, a tótól 300 méterre, jó szerkezetű, lakóház besorolású, parasztház ELADÓ! A ház jelenleg bejáratott kisboltként van hasznosítva, amely tevékenység a teljes berendezés átvételével, árubeszerzést követően, azonnal folytatható. A ház 2480 m2-es telken helyezkedik el, amely további lehetőségeket rejt magában: a helyi építési szabályzat rendelkezései alapján apartman(ok) építhető(k) a telek hátsó részére, vagy akár növénytermesztésre, vagy állattartásra is hasznosítható a telek. A ház visszaalakítható lakóingatlanná, vagy akár több apartman kialakítására is van lehetőség.

A ház vályog szerkezetű, jó állapotú, nem vizesedik. A bolthelyiségek mellet, kialakítottak egy 18 m2-es garzonlakást, valamint két nagy tárolót is a házban. A fűtés és a meleg víz gázcirkóról megoldott, de 2 db. hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. A telken, 15 m2-es borospince és kút is található. A telekre több autóval is be lehet állni.

További részletekért hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Bánk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6446844


+36 20

Ingatlannet kód: NET6446844

Az általad megtekintett eladó bánki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 437 719 Ft, ami a bánki átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant RG Home hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6446844. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bánk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.