star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bánk

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 469 m²

    telek

Vételár:

48 millió Ft

Eladó ház Bánk 1. kép

Eladó ház Bánk

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 469 m² telek

  • Eladó ház Bánk

  • 120m²


Ár:

48 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Kevesebb, mint 6 hónap
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
20 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Eladóvá vált házunk Bánkon (Nógrád-megyében)

Bánkon, Budapesttől 60 km-re lévő üdülőfaluban eladó ez a családi házként funkcionáló, duplakomfortos, központi fűtéssel ellátott, igényesen kialakított nyaraló. Az ár tartalmazza a belső berendezések egy részét (szükség szerint). 2x60nm, telekterület: 469 nm, 4+1 félszobás, garanciális Bosh kondenzációs kombi gázkazánnal, pincés.A ház Bánk legcsendesebb részén, aszfaltozott kis zsákutcában található. Víz, gáz, három fázisú elektromos bekötéssel rendelkezik (nappali, éjszakai áramvételi lehetőség). Szennyvíz tárolás derítős, dupla tározóba kerül. Az ingatlanon belül mobilgarázs található, benne van az árban. Néhány évvel ezelőtt a nyílászárókat minőségi fa ajtóra, ablakokra cserélték.A belső helyiségei igényesen kialakítottak. Földszinten előszoba, kádas fürdőszoba, külön WC, konyha, főzőfülke, nappali, az emeleten mosdó, WC, zuhanyozó egy helyiségben, 2 külön bejáratú hálószoba, dolgozószoba van. Nappaliban kisméretű, hordozható kandalló került elhelyezésre. A földszinten félig fedett, nagyméretű, az emeleten kisebb fedett terasz található. Az előszobába részben nyitott verandáról lehet bejutni. Az ingatlan jól hasznosítható nemcsak nyáron, hanem télen is kényelmes lakhatást biztosít, akár nagycsaládosoknak is, de befektetésnek is kitűnő. Hasznosítható még turisztikai célokra, bérbeadásra is. A településen jól ellátott boltok vannak, melyek szombat, vasárnap is várják a vevőket.A Bánk-i tavon strand működik, de a horgászoknak is paradicsomi állapotot teremtettek intenzív haltelepítéssel, kényelmes stégek kiépítésével. Egész évben különböző kulturális eseményeket rendeznek a tó körül erre a célra rendszeresített helyeken: tó-színpad, stb.

Ár: 48 mFt. 

 


Elhelyezkedés

2653, Bánk, Dűlő utca 19


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6649971


Perjésné Balogh Ágnes

Perjésné Balogh Ágnes

Hirdető további ingatlanjai
Perjésné Balogh Ágnes

Perjésné Balogh Ágnes

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: 6649971

Perjésné Balogh Ágnes

Perjésné Balogh Ágnes

Hirdető további ingatlanjai
Perjésné Balogh Ágnes

Perjésné Balogh Ágnes

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bánki (Dűlő utca 19) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 469 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 400 000 Ft, ami a bánki átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Perjésné Balogh Ágnes hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649971. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bánk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.