star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baracska

  • 77 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 477 m²

    telek

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó ház Baracska

  • 77 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 477 m² telek

  • Eladó ház Baracska

  • 77m²


Ár:

49 500 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Cserélhetőség:

Budapesti 2 szoba + nappalis tégla vagy csúsztatott zsalus lakás erkéllyel, jó közlekedés mellett.

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

77 m2-es, 2 szoba + nappalis, hangulatos családi fészek parkosított, 477 m2-es telken Baracskán

Ideális választás csendre, friss levegőre és megfizethető életre vágyó családoknak Budapesttől 30 perces távolságra.

A HÁZ:
A 77 m2-es felújított ingatlan minden négyzetmétere jól átgondolt, ízlésesen kivitelezett otthon benyomását kelti. Az eredeti épület az 1970-es években épült tégla falazatú ikerház, melyet 2014-ben két szobával, majd 2018-ban a világos és tágas előszobával (8m2) és az abból nyíló kamrával egészítettek ki.
Befelé haladva a közlekedőbe, majd az étkezős konyhába jutunk. A beépített gépekkel felszerelt konyha meghitt tere a családi étkezéseknek, 13 m2-es nagyságával a lakás egyik központja.
A közlekedőből nyílik a káddal felszerelt fürdőszoba, melyben megtalálható a mellékhelyiség is.
A ház másik felében található a 25 m2-es nappali, melynek ablaka fedett teraszra néz. A két hálószoba (10,5 m2 és 11,5 m2) kényelmes és élhető teret biztosít.
A ház felújításon esett át, vezetékei cserélve lettek, a födém és a homlokzat szigetelést kapott, melyet a műanyag, hőszigetelt, redőnyös és szúnyoghálós ablakok és ajtó egész ki az alacsony rezsi érdekében. A helyiségek kerámia lappal és laminált parkettával burkoltak.
A fűtést és a melegvizet kondenzációs gázkazán biztosítja, minden helyiségben lapradiátor hőleadókkal. A nappaliban hűtő-fűtő klíma került beszerelésre. A riasztó vezetékei kiépítve.

A beltér:

MŰSZAKI ADATOK:
- tégla épület, fa födém, cserép héjalás, vasbeton sávalap
- szigetelt homlokzat és födém
- 77 m2, 2 szoba, nappali, konyha-étkező, fürdőszoba és wc, közlekedő, kamra, előszoba
- 477 m2 telek
- zárt terasz, különálló garázs
- kerámia és laminált padló burkolat
- összközműves, alacsony rezsi: kb. 30.000,- / hó
- kondenzációs gázkazán adja a fűtést és a melegvizet
- elektromos kapu, hűtő-fűtő klíma, riasztó kiépítve
- tájolás: délnyugat

A LEHETŐSÉG:
Az ingatlanhoz megvásárolható a mellette álló, külön helyrajzi számon nyilvántartott, 92 m2-es ipari ingatlan. Az épület kétszintes, három lakóhelyiségből áll jelenleg, de felújítást követően kiválóan alkalmas gyártásra, termelésre, munkásszállónak, fitneszteremnek, boltnak, raktárnak, vagy bármilyen más üzleti tevékenységre is.

A TELEK:
A kert 477 m2-es kis oázis, kellemes pihenőkertként lett kialakítva. Az elektromos kapun belül díszburkolattal ellátott kocsibeálló vezet a garázshoz, mely egy autó számára biztosít helyet. A pázsitot a gondosan ápolt díszkert keretezi, sütögetővel, és a medence számára kialakított beton alappal. Fedett terasz nyújt pihenési lehetőséget az év minden szakaszában.

A környékről:

LOKÁCIÓ:
Baracska rohamosan fejlődő település a Velencei tó közelében, kényelmes kertvárosi lakóhelyet biztosít, közvetlen vonatjárattal a fővárosba, mely így 30 perc alatt elérhető. A mindennapi élethez szükséges élelmiszerboltok, önkormányzat, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola 5-10 percen belül megközelíthetők. Baracskáról autóval a Velencei-tó 10 perc, Budapest és Székesfehérvár 25 perc távolságra van. Az M6, M7-es autópályák 5-7 perc alatt elérhetőek.

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon a részletekért!


Elhelyezkedés

Baracska, Fehérvári utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6635005


HASONLÓ INGATLANOK


88 900 000 Ft

Baracska

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 125m²

99 900 000 Ft

Baracska

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 249m²

88 900 000 Ft

Baracska

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 249m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6635005

Az általad megtekintett eladó baracskai (Fehérvári utca) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 477 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 642 857 Ft, ami a baracskai átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Hegyesi Judit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635005. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baracska ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.