star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bérbaltavár

  • 88 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 878 m²

    telek

Vételár:

9,99 millió Ft

Eladó ház Bérbaltavár

  • 88 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 878 m² telek

  • Eladó ház Bérbaltavár

  • 88m²


Ár:

9 990 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
2

Az ingatlanról:

VAS VÁRMEGYÉBEN, BÉRBALTAVÁRON KÍNÁLUNK ELADÁSRA TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, PATINÁS, FELÚJÍTANDÓ POLGÁRHÁZAT. AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT AJÁNLATA!

Az ingatlan Zala vármegye mellett, a Zalabért Vasvárral összekötő útvonalon található, A két járási székhely, Zalaszentgrót és Vasvár 10, illetve 15 km, de Hévíz és a Balaton is félórás autózással elérhetők.
A ház egy 878 m2.es, L alakú telken fekszik, utcafrontját mintegy 30 méter széles zöldfelület védi a közúttól. Az udvaron garázs, melléképületek és ásott kút van.
Az enyhén emelkedő telek hátsó része egy földútról is megközelíthető,
Az épület tégla és kő sávalappal, hagyományos tégla falakkal, palatető fedéssel rendelkezik, száraz, stabil szerkezetű.Fa gerendás, stukatúros a födém. Többnyire megmaradtak a szép régi fa nyílászárók.
További jellemzők:
- Mind a szokásosnál nagyobb belmagasság, mind a helyiségek nagyvonalú méretezése világos, tágas tereket adnak.
- Használati beosztása: Négyzet alakú előtér / étkező, két nagyszoba, jó méretű konyha, fürdő wc-vel, kamra / padlásfeljáró alkotják a belső helyiségeket.
- A padozat beton, a fürdőben járólapok.
- A fűtést két cserépkályha biztosítja.

Ha szívesen felébresztené Csipkerózsika álmából ezt a nem mindennapi épületet, igényei szerint élne az adott jó lehetőségekkel, kérem, hívjon / írjon a megadott elérhetőségeken.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Kamra
5.83m²
Fürdőszoba
7.17m²
Konyha
13.98m²
Szoba
23.78m²
Szoba
24.23m²
étkező
12.74m²

Elhelyezkedés

Bérbaltavár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575174


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575174

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bérbaltavári családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 878 m². További jellemzői: az építés éve 1960. A családi ház ára 9,99 millió Ft, négyzetméter ára 113 523 Ft, ami a bérbaltavári átlaghoz képest 67%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bruckner Éva referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575174. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bérbaltavár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.