star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bérbaltavár

  • 128 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 084 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Bérbaltavár

  • 128 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 084 m² telek

  • Eladó ház Bérbaltavár

  • 128m²


Ár:

64 900 000 Ft

Építés éve
1983
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

BÉRBALTAVÁRON, AUSZTRIA ÉS A BALATON KÖZÖTT FÉLÚTON TALÁLHATÓ IDILLI FALUBAN KÍNÁLUNK ELADÁSRA ÚJSZERŰ, A MAI DESIGN-T KÖVETŐ CSALÁDI HÁZAT. IRODÁNK KIEMELT AJÁNLATA !

A település csöndes, békés mellékutcájában, 3000 m2-t meghaladó telken áll a 3 éve megújult tégla épület.
Az átalakítás során csupán a főfalak maradtak, magas minőséget képviselő anyagok felhasználásával, igényes kivitelezéssel nyerte el a lakás jelenlegi modern, elegáns, fiatalos
megjelenését. Az épület külső megjelenését, színezését az új tulajdonos ízlése szerint választhatja. A térkövezés helye megalapozva, csupán burkolni kell a kívánt területeket.
A ház praktikus elrendezése, ideális nagysága, földszintes, belső akadálymentes kialakítása miatt minden korosztály számára ajánlott.

Használati beosztása:
Egy 36 m2-es, fedett, oldalárnyékolással is felszerelt terasz fogadja az érkezőt, amely tavasztól őszig a családi, közösségi élet kellemes helyszíne.
A közlekedőt, konyhát és nappali/étkezőt egy légtérben, de jól szeparáltan alakították ki. Az étkező is teraszkapcsolatos. Három különnyíló hálószoba készült, az egyik mellett gardrób.
A közlekedőből fürdő toalettel és egy kézmosós wc nyílik. Utóbbiban a mosó-és szárítógép is helyet kapott. Egy kicsi kamra is rendelkezésre áll.
Az udvarról méretes pince, kazánház garázs és tárolók érhetők el.
További jellemzők:
- Tégla falak, cserép fedés, száraz helyiségek.
- A fűtés vegyes tüzelésű kazánnal történik, ami fűtési szezonban kiválthatja a villanybojler meleg víz ellátását is.
- Hűtő/fűtő klíma is felszerelésre került.
- Távfelügyelettel, rendőrségre bekötött riasztóval működik a biztonsági berendezés.
- Kamerás kaputelefon, elektromos kis- és nagykapu, külső fali és udvari LED világítás szolgálja a kényelmet.
- A szennyvíz tárolóban gyűlik, csatornahálózat még nincs a községben.
- Jó szomszédság.
Az alig 500 főt számláló település Vas vármegyében, Zala határán, a Zalabért Vasvárral összekötő útvonalon található, A két járási székhely, Zalaszentgrót és Vasvár 10, illetve 15 km, de Hévíz és a Balaton is félórás autózással elérhetők. A szajki erdőségben megbújó halastavak és erdei tófürdő népszerű közeli kirándulóhelyek.
Bérbaltavárt szép természeti környezete és az osztrák határ közelsége a nyugat-európai turisták és betelepedők számára egyaránt vonzóvá tette.

További információért, illetve az ingatlan megtekintéséért kérem, hívjon / írjon a megadott elérhetőségeken
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Pince
16m²
Kamra
1.5m²
Fürdőszoba
7m²
Konyha
18m²
Szoba
12m²
Szoba
24m²
Szoba
24m²
Szoba
27m²
Közlekedő
8m²
Terasz
36m²

Elhelyezkedés

Bérbaltavár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575680


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575680

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bérbaltavári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 42 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 084 m². További jellemzői: az építés éve 1983. A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 507 031 Ft, ami a bérbaltavári átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Bruckner Éva referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575680. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bérbaltavár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.