star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Berhida

  • 97 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 403 m²

    telek

Vételár:

14,75 millió Ft

Eladó ház Berhida

  • 97 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 403 m² telek

  • Eladó ház Berhida

  • 97m²


Ár:

14 750 000 Ft

Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

     A saroktelken álló épület vegyes falazatú, vályog és tégla, tetőszerkezete cserép borítású. A házra jellemzőek a TÁGAS, VILÁGOS helyiségek. Az ABLAKOKAT HŐSZIGETELT MŰANYAGOKRA cserélték. A fűtést a konyha melletti szobában vegyestüzelésű kályha biztosítja, a többi helyiségben nincs fűtés.

   A gázvezeték az egész házban kiépítésre került. Korábban gázkonvektorokkal működött a fűtés, de a gázórát már leszerelték. A melegvizet VILLANYBOJLER biztosítja. Az étkező, konyha, fürdő járólappal van burkolva, a szobák laminált lappal. Az alaprajzon könnyűszerkezetes épületrészként jelölt 15 m2-nyi szoba és előtér tetőborítása hiányos, felújításra szorul. A gáz ide is bevezetésre került. Ez az épületrész a hátsó szoba felől és az udvar felől egyaránt megközelíthető.

  A ház ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a szobák nagyon jól elkülönülnek egymástól. Az épület külső állapota jó, a belső terek felújítást igényelnek. Az ingatlan a település központjától karnyújtásnyira található. A közelben óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, polgármesteri hivatal, posta mind-mind pár lépésnyire elérhető.

      NÉZZE MEG a házról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig az épületben!   https://my.matterport.com/show/?m=mwG72Kaz5Dx

                                      HÍVJON, hogy Öné legyen ez a remek lehetőségeket kínáló ingatlan!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Elhelyezkedés

Berhida, Kisfaludy utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6622833


Az általad megtekintett eladó berhidai (Kisfaludy utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 403 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 14,75 millió Ft, négyzetméter ára 152 062 Ft, ami a berhidai átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csordás János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622833. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Berhida ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.