star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Böhönye

  • 279 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 164 m²

    telek

Vételár:

90,8 millió Ft

Eladó ház Böhönye

  • 279 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 164 m² telek

  • Eladó ház Böhönye

  • 279m²


Ár:

90 800 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
3
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínál egy BÖHÖNYEI CSALÁDI HÁZAT.
A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált BÖHÖNYEI CSALÁDI HÁZ jellemzői:
- A ház egy igen attraktív FEÚJÍTOTT családi ház Böhönyén. Csendes zöldövezeti területen fekszik, a Balatontól 40 km-re, Marcalitól 20 km-re, Kaposvártól 35 km távolságra található. A községben többek között üzemel bölcsőde, óvoda, általános iskola. Az egészségügyi ellátást orvosi rendelő és gyógyszertár biztosítja. Ezek mellett kisebb boltok, cukrászda, pékség és kávézó is van.
- Az ingatlan összes hasznos alapterülete 279 nm + (terasz, erkély, garázs), a telek mérete 1164 nm, tájolása K-i és részben D-i.
- A ház jelenleg családi ház minősítésű, azonban korábban panzióként üzemelt, így arra is alkalmas, ellenben egy nagyobb család otthonának, illetve több generáció együttéléséhez is tökéletes.
- Az épület 3 szintes /szuterén, földszint, emelet/ 3 bejárati ajtón keresztül juthatunk be, ebből az egyik a szuterénba nyílik, a másik kettő pedig a két teraszról. Az épületben 7 hálószoba van, mindegyik saját fürdőszoba + WC-vel rendelkezik, az egyik szobához saját erkély is tartozik.
- A szuterénen található a konyha előkészítővel, tálalóval, és külön tárolóval. Továbbá egy tágas étkező, fürdőszoba, kazánház és közlekedő.
- A földszinten 4 szoba került kialakításra, mindegyik szobához tartozik saját fürdő + WC. Azon felül itt van egy tágas közlekedő, illetve innen nyílnak a teraszok is.
- Az emeleten 3 szoba kapott helyet, úgyszintén saját fürdő + WC-vel és közlekedővel. A legnagyobb szobához egy 6 nm-es erkély is tartozik.
- A ház mellet egy dupla beállós garázs is található.
- A házba az internet be van kötve. Teljes kamera és riasztó rendszerrel felszerelt.
- Az 1990-es években épült, 2021-ben teljeskörű felújításon esett át az épület.
- A ház téglából épült, sávbeton alapozásra, betongerendázatú födémmel, a tetőn Bramac cserépfedéssel.
- Az egész ház és a garázs is hőszigetelt (100 mm), a külső nyílászárók műanyagból vannak.
- Belül fa beltéri ajtók kaptak helyet, a padlóburkolatok kerámia, illetve laminált parketta. A fürdőszobák és a konyha csempézettek.
- Villany 230 V hálózat, és 3 fázisú, 3 x 25 A.
- A meleg vizet gázkazán szolgáltatja. Illetve található egy BWT vízlágyító rendszer is a házban.
- A fűtést egy Bosch Condens kondenzációs kombi gázkazán biztosítja, ez a tervezett radiátoros fűtésű rendszerhez van alakítva, amihez tartozik egy Bosch Wifis okos szobatermosztát, aminek segítségével minden szobának a hőmérsékletét külön be tudjuk állítani a telefonunkon keresztül.
- A kert rendezett és folyamatosan karbantartott.
Amennyiben a LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált kiváló állapotú CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám az új rendelkezésekre is figyelemmel díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
3.9m²
Szoba
12m²
Közlekedő
16m²
Konyha
10.2m²
Erkély
5.9m²
Szoba
6.9m²
Szoba
21.67m²
Fürdőszoba
2m²
Terasz
18.6m²
Szoba
22.6m²
Szoba
15.5m²
Terasz
18.6m²
Közlekedő
16.2m²
Szoba
26m²
Fürdőszoba
3.4m²
Közlekedő
29m²
Szoba
12m²
Fürdőszoba
3.4m²
Szoba
3m²
Fürdőszoba
3.4m²
Fürdőszoba
3.71m²
Szoba
16.5m²
Szoba
3.9m²
Szoba
35.75m²
Fürdőszoba
4.2m²
étkező
35m²
Fürdőszoba
1.56m²
Szoba
9.72m²

Elhelyezkedés

Böhönye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596493


+36 70

Ingatlannet kód: NET6596493

Az általad megtekintett eladó böhönyei családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 279 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 164 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 90,8 millió Ft, négyzetméter ára 325 448 Ft, ami a böhönyei átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Berendiás Judit referens a Lido Home Kaposvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596493. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Böhönye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.