star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Böhönye

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 928 m²

    telek

Vételár:

24,3 millió Ft

Eladó ház Böhönye

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 928 m² telek

  • Eladó ház Böhönye

  • 98m²


Ár:

24 300 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja BÖHÖNYEI CSALÁDI HÁZAT.
A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált BÖHÖNYEI CSALÁDI HÁZ jellemzői:
Dél - Somogy településén, Böhönyén eladó egy 98 m2-es családi ház, amely zöldövezetben található.
Az ingatlan 2 928 m2-es telekkel rendelkezik, így bőséges helyet biztosít a tulajdonos számára.
Az épületben összesen 3 hálószoba, nappali, fürdőszoba, wc, konyha, kamra padlásfeljáró található. A víz- gáz és villanyellátás biztosított az épületben.
A falazat tégla falazatú. A házhoz tartozik kazánház, garázs, szerszámtároló, ólak. A telken ásott kút is látható.
A terület, amelyhez a ház kapcsolódik, alkalmas gazdálkodásra, kertészkedésre.
A családi ház nyugodt helyen található, ami ideális környezetet teremt fiatal pároknak és családoknak egyaránt. A környék zöld övezete és a csendes környezet kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre és a kikapcsolódásra.
A ház kisebb felújításra szorul, a jövendőbeli tulajdonos számára egy kényelmes otthon lehet belőle. A felújítás lehetőséget ad arra, hogy a házat az egyéni ízlésnek és igényeknek megfelelően alakítsa.
Amennyiben a LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált családi ház Böhönye csendes utcájában vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal.
Vásárolna, de nincs rá keret ? Kollégám az új rendelkezésekre is figyelemmel díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére !
LIDO HOME: - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Kamra
3.6m²
Előszoba
13.4m²
Szoba
15m²
Terasz
5m²
Szoba
19.2m²
Szoba
16.4m²
Fürdőszoba
4.9m²
Szoba
9m²
Konyha
11.8m²

Elhelyezkedés

Böhönye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617460


+36 70

Ingatlannet kód: NET6617460

Az általad megtekintett eladó böhönyei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 928 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 24,3 millió Ft, négyzetméter ára 247 959 Ft, ami a böhönyei átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Berendiás Judit referens a Lido Home Kaposvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617460. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Böhönye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.