star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bonyhád

  • 272 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 576 m²

    telek

Vételár:

261,15 millió Ft

Eladó ház Bonyhád

  • 272 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 576 m² telek

  • Eladó ház Bonyhád

  • 272m²


Ár:

261 159 033 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1981
Szintek
1
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Különleges, exkluzív ajánlat Bonyhád frekventált helyén!
6 szobás, amerikai konyha nappalis, 2 szinten külön fürdőszobával, toalettel rendelkező igényes házat ajánlok szíves figyelmébe mindazoknak, akiknek a minőségi anyagok, a nagy terek elsődleges szempont.

Az alagsorban szauna, welness helyiség, az első szinten 2 személy számára külön életteret is nyújtó, tökéletes állapotú 1 szoba-nappali amerikai konyha, fürdő WC, dolgozó szoba várja az új lakókat. Az emeleten egy másik család számára is kiválóan alkalmas 3 szobás lakrészbe jutunk, a tetőtér pedig már a gyerekek dühöngője, játéktere lehet, ahonnan a nevetés, hancúrozás hangjai hallatszanak. Az udvar teljesen térkövezett, hatalmas terei a család számára minden lehetőséget megadnak, legyen az közös játék, baráti összejövetel, vagy nyári napfürdőzés. A garázs-műhely 2 autó beállására alkalmas, az ingatlanban padlófűtés is növeli a komfort érzetet, s H-s árammal, napelemmel csökkentették a tulajdonosok a rezsi költségeket.

Az otthonhoz hozzásegíteni Önt az és hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata. Álmodjuk meg közösen! Legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ039293-IN


Elhelyezkedés

Bonyhád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6549080


+36 70

Ingatlannet kód: NET6549080


Az általad megtekintett eladó bonyhádi családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 272 m², míg a hozzá tartozó teleké 576 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 261,15 millió Ft, négyzetméter ára 960 144 Ft, ami a bonyhádi átlaghoz képest 57%-kal magasabb. Az ingatlant Gradwohl Angéla referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6549080. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bonyhád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.