star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bonyhád

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 527 m²

    telek

Vételár:

28,9 millió Ft

Eladó ház Bonyhád

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 527 m² telek

  • Eladó ház Bonyhád

  • 73m²


Ár:

28 900 000 Ft

Építés éve
1963
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

2024-es otthonfelújítási támogatásra alkalmas! - Jól hangzik! -Igaz?

Emlékszel még a Tiszta udvar rendes ház feliratra? A rózsákra, a tiszta csendes utcákra, a felhőtlenül játszó gyermekekre, a gondozott udvarokra, a típus tervek alapján jól megépített házakra? Ha gondos gazda által megóvott CSOK-ra tökéletesen alkalmas, j ó állapotú kádár kockát keresel csendes, rendezett környezetben Bonyhádon, ezt a házat érdemes megnézned!

Ez a családi otthon szerkezetileg ép, a falak szárazak, a födémszerkezet stabil, a tetőtér beépíthető, a tető tartószerkezete jó állapotú, s belső terei is tágasak. Kis belső átalakítással kettő-, akár három szobás, amerikai konyha-nappalis, külön fürdővel és WC-vel, valamint gardróbbal rendelkező családi otthont lehet varázsolni. A jelenlegi gázos központi fűtés mellett könnyen kialakítható a nappaliban kandalló, így a ropogó tűz mellett pihenhet meg a leendő tulajdonos.

Ez a ház akár azonnal beköltözhető a palafedés kisebb javítása, a jelenlegi tapéta eltávolítása és egy egy festés után, de ha valaki az átalakítás és korszerűsítés mellett dönt, akkor érdemes a nyílászárókat, az elektromos valamint vízhálózatot, illetve burkolatokat, szanitereket is kicserélni. A ház egyik hátsó oldali sarkán látható korábbi kis süllyedés nyomaként apró repedés a falon, de az alap ép.

Ajánlom figyelmébe mindazoknak, akik csendes környezetre vágynak, és jó állapotú házat keresnek, szívesen belevágnak kisebb-nagyobb felújításba.

Ha még az idén ki akarja használni a városban még elérhető CSOK-ot, ne habozzon, itt az utolsó lehetőségek egyike.
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ060561-IN


Elhelyezkedés

Bonyhád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6568906


+36 70

Ingatlannet kód: NET6568906


Az általad megtekintett eladó bonyhádi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m², míg a hozzá tartozó teleké 527 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 28,9 millió Ft, négyzetméter ára 395 890 Ft, ami a bonyhádi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Gradwohl Angéla referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6568906. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bonyhád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.