star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csanytelek

  • 155 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 712 m²

    telek

Vételár:

31 millió Ft

Eladó ház Csanytelek

  • 155 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 712 m² telek

  • Eladó ház Csanytelek

  • 155m²


Ár:

31 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1986
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

*** CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN! ***Csanyteleken, Csongrád-Csanád megyében eladó egy rendkívül jó elrendezésű, 155 nm-es, 5 szobás téglaépítésű családi ház.Figyelem !!! Falusi CSOK-ra is alkalmas! Ne hagyja ki az ingyenes, vissza nem térítendő állami támogatást! A ház központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető, és szép parkosított, 1712 m2-es telken található. A közművekkel ellátott ingatlan fenntartása rendkívül energiahatékony, így kevés rezsivel megoldható. Az áramellátást 3 KW-os napelemek biztosítják, míg a melegvízellátást 30 csöves napkollektor segíti. A fűtést nagyméretű vegyes tüzelésű bálás kazán biztosítja, a ház 10 cm-es hungarocell szigeteléssel rendelkezik. A melléképületben található a kazánház, az aknás garázs, 380 V-os ipari árammal, valamint nyitott szín és kerti wc is rendelkezésre áll. A ház tetőszerkezete pár éve lett cserélve, és nemesvakolattal van ellátva. Egy igazán komfortos és környezetbarát otthon várja az új tulajdonosát!Az ingatlan remek lehetőség azok számára, akik szeretnének tágas és praktikus otthont egy csendes környéken. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tekintse meg az házat velem! Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésénél.

Referencia szám: M278595-IN


Elhelyezkedés

Csanytelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6659433


Petkov Gyöngyi Katalin

Petkov Gyöngyi Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6659433

Petkov Gyöngyi Katalin

Petkov Gyöngyi Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csanyteleki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 155 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 712 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 31 millió Ft, négyzetméter ára 200 000 Ft, ami a csanyteleki átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Petkov Gyöngyi Katalin referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659433. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csanytelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.