star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csopak

  • 210 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 825 m²

    telek

Vételár:

398 millió Ft

Eladó ház Csopak

  • 210 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 825 m² telek

  • Eladó ház Csopak

  • 210m²


Ár:

398 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2015
Szobák száma
6
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

FULL-FULL PANORÁMA! AZ EGÉSZ BALATON A LÁBUNK ALATT! A TÖKÉLETES OTTHON AHOL IGAZÁN KIVÁLTSÁGOSNAK ÉREZHETJÜK MAGUNKAT EBBEN A CSODÁLATOS INGATLANBAN.Ez a hely egy rendkívül egyedülálló része az Északi Balaton-partnak. Hihetetlen kisugárzás, csend, nyugalom, s a elképesztő panoráma. A feltöltődés tökéletes helyszíne.
Csopak Rózsadombján a Szent Donát magasságaában eladó egy 3 szintes, egyedi tervezésű, minimál stílusú, teljes extém gyönyörű panorámával rendelkező, korszerű, nagyon alacsony fenntartási kötségű családi ház. 
Az élettér a Balatoni panoráma még teljesebb látványához igazítva, az első emeleten helyzkedik el hatalmas galériás nappalival, a konyhával, s nagy méretű fedett terasszal.
A földszinten helyezkednek el a hálószobák, óriási fürdőszoba infraszaunával, valamint egy külön bejárattal  ellátott, kertkapcsolattal, saját fürdővel rendelkező lakrész.
A második emeleten található egy napozóterasz, pazar, s annál is pazarabb panorámával.
Az ingatlan újszerű 2015-ben épült 38-as porotherm téglából, szigetelt homlokzattal, s a tető is 40cm szigetelést kapott, háromrétegű nyílászárókkal. Fűtése-hűtése Panasonic hőszivattyúval, H-tarifás órával, nagyon kevés rezsivel. Vízlágyító rá van kötve a rendszerre.
BŐVEBB INFORMÁCIÓ, MEGTEKINTÉS:
LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8.
+36309481140


Elhelyezkedés

Csopak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6508551


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6508551

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csopaki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 825 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 398 millió Ft, négyzetméter ára 1 895 238 Ft, ami a csopaki átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Ávor Zsuzsa referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6508551. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csopak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.