star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csopak

  • 267 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 302 m²

    telek

Vételár:

320 millió Ft

Eladó ház Csopak

  • 267 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 302 m² telek

  • Eladó ház Csopak

  • 267m²


Ár:

320 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2012
Szintek
1
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Csopak központhoz közeli részén, a kézműves pékbisztrónál, a strandtól 7 perc sétatávolságnyira, eladó egy többszintes, minden igényt kielégítő luxusház.Az 1304 nm-es telekre épült szigetelt ingatlan lakóterülete 270 nm (230 nm + 110 nm alsó szint).Földszintjén tágas, kert és teraszkapcsolatos nappali, minőségi gépekkel ellátott konyha, fürdőszoba, vendégtoalett és kicsit elszeparáltan 3 hálószoba található.Emeleti részén további 4 hálószoba és fürdőszoba kapott helyet, lehetővé téve, hogy a nagyobb családok tagjai vagy vendégek kiválóan el tudjanak egymástól szeparálódni.Pince szintje több mint 100 nm-es és túlnyomórészt tárolásra használják jelenlegi tulajdonosai, de igény szerint kialakítható konditerem, wellness vagy billiárdszoba is belőle.Ablakai két rétegűek, fűtése gáz-cirkó rendszerű, radiátoros hőleadású.Kertjében öntözőrendszer gondoskodik a gyönyörű növényekről, olajfákról. Hangulatos kertjében található még fűthető, közel 40 nm-es medence, márvánnyal burkolt napozóterasz és bográcsozó is. Ugyancsak kertjében került kialakításra egy 20 nm-es nyitott kerti lakosztály, mely lehetőséget nyújt vendégek fogadására, családi események megrendezésére is, mivel étkező rész, konyhai előkészítő, márvány bárpult, valamint áram és víz ellátás is kialakításra került benne.A vételár részét képezi teljes berendezés, beleértve a kerti bútorokat is.Riasztó is beszerelésre került az ingatlanba. Fedett udvari beállójában 6 gépkocsi elhelyezésére van lehetőség.Ajánlom olyan nagy-családoknak, akik nemcsak nyaralót keresnek, hanem szeretnek barangolni az őszi Balaton-felvidéken vagy szívesen megnézik a téli Balatont vagy akár együtt töltik a karácsonyt ebben a hangulatos házban.Kérdés esetén kérem, keressen!
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: HZ026331


Elhelyezkedés

Csopak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6585479


+36 30

Ingatlannet kód: NET6585479

Az általad megtekintett eladó csopaki családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 267 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 302 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 320 millió Ft, négyzetméter ára 1 198 502 Ft, ami a csopaki átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Kengyeli Diána referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585479. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csopak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.