star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen

  • 132 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 532 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Debrecen

  • 132 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 532 m² telek

  • Eladó ház Debrecen

  • 132m²


Ár:

54 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1978
Szintek
2
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Hajdú-Bihar vármegyében, Debrecen Felsőjózsán N+1+2 félszobás családi ház, kitűnő lehetőségekkel, ELADÓ.

Az ingatlan kiváló helyen, a központban található a főúthoz közel, mégis egy élhetőbb, csendesebb utcában, egy 532 m2-es telken.
A beton alapon, tégla és szilikát falazattal készült, palatetős ház szerkezetileg megfelelő állapotú, kiváló elrendezésű, nagyon jó alap egy felújításhoz, modernizáláshoz.

Az ALAGSORBAN található az egy beállós garázs, valamint a kazánház és tároló, összesen 55 m2-en. Innen közvetlen feljárási lehetőség van a lakótérbe, ami két szinten, 132 m2-en kap helyet.
Közlekedő, nappali-étkező-konyha, kamra, 1 félszoba, fürdőszoba és a bejárat mellett egy különálló wc található a FÖLDSZINTEN.
Az EMELETEN a közlekedőből nyílik 1 félszoba, kis zuhanyzós fürdőszoba és még 1 szoba. A szoba hatalmas ablakokkal, teraszajtóval ellátott, mely egy tágas loggia-ra nyílik.

A teljes földszinten, továbbá az emeleti félszobában a külső nyílászárók korszerű, szigetelt, műanyagra lettek cserélve és redőnnyel szereltek.

Az otthon melegéről gázfűtés és vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik, radiátoros hőleadókkal. Emellett a földszinti félszobába beépítésre került egy cserépkályha is.

A gondozott, virágos udvaron található még egy 25 nm-es melléképület is, ami többféle funkcióra alkalmassá tehető.

További kérdéseivel vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.
Referenciaszám: M239951
Érd.: Jákóbné Dóró Dóra 0670/775 5278


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6572612


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6572612

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó debreceni családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 532 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 415 909 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dóró Dóra Petra referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6572612. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.