star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Délegyháza

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 5 823 m²

    telek

Vételár:

57,5 millió Ft

Eladó ház Délegyháza

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 5 823 m² telek

  • Eladó ház Délegyháza

  • 90m²


Ár:

57 500 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Ha megunta a város zaját és szeretne egy csendes, tágas idilli környezetben élni, akkor Önnek ajánlom ezt az ingatlant Délegyházán.

A Budapest vonzáskörzetében lévő kedvelt város külterületi részén lévő Galla tanyán kínálunk eladásra egyben, egy 1500 m²-es lakóház és udvar besorolású, valamint a közvetlen szomszédságában lévő 4323 m²-es szántó besorolású területet.

A tanyáról 2008-ban átminősített ingatlan 70 m²-es főépületében egy előtér, két tágas szoba, egy konyha-étkező és egy zuhanyzós fürdőszoba helyezkedik el. Fűtése cserépkályhával, kandallóval és a hálószobákban elhelyezett inverteres klímákkal megoldott. Az épület beton alapra épült vegyes falazatú, vályog és tégla, mely vízszigetelő habarccsal lett bevonva. A szobák padló és lamináltpadló burkolásúak, az előtér és a fürdőszoba járólapozott. A nyílászárók fából készültek, régi típusúak. Az előtér 10 cm-es külső hőszigetelést kapott. A lakrészbe egy barátságos fedett teraszon keresztül juthatunk be.

Az udvarban található még egy 16 m²-es melléképület, melynek felújítása megkezdődött, de befejezése az új tulajdonosra vár. Itt egy kis szoba, tároló illetve egy fürdőszoba került kialakításra, mely víz-villany közművel rendelkezik. A hiányzó munkálatok befejezésével egy önállósulni vágyó, vagy idősebb családtag lakhatása is megoldható. A Déli fekvésű terasz kiváló lehetőséget biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra.

Mindkét épület tetőszerkezete megújult, a főépület két éve új Bramac héjazatot kapott, a többi melléképület tetőszerkezete 20 éve teljes felújításon esett át.

A szép tágas környezetben találhatunk még egy alápincézett tárolót (kamrát) is, valamint egy tüzelő és egyéb tárolót, valamint egy kerti WC és egy lemezgarázs is helyet kapott.

Az ingatlan 3x16 A elektromos hálózattal rendelkezik, vízellátása fúrt kútról, házi vízművel megoldott, az ivóvíz ozmózisos víztisztítón keresztül érkezik. A melegvíz villanybojlerrel, éjszakai áramról üzemel.

A szennyvíz elvezetése emésztőn keresztül történik.

Az ingatlan szinte tejes egészében drót- és vadhálóval védett.

Az udvart a termő gyümölcsfák, bokrok, cserjék folyamatosan pompázatosan tartják.

A központban lévő üzletek, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő és buszmegálló néhány száz méterre található.

Budapestről az 51-es főúton keresztül elérhető.

Jó szívvel ajánlom azoknak, akik egy kicsit másfajta életre vágynak, szeretnének növényeket termeszteni, gazdálkodni, állatokat tartani, szeretik a tágas tereket, csendes, nyugodt életre vágynak.

Megtekintés céljából keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Délegyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646862


+36 30

Ingatlannet kód: NET6646862

Az általad megtekintett eladó délegházi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 823 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 57,5 millió Ft, négyzetméter ára 638 889 Ft, ami a délegházi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bicski Hajnalka referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646862. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Délegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.