star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Diósd, Sashegy

  • 117 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 970 m²

    telek

Vételár:

125 millió Ft

Eladó ház Diósd, Sashegy

  • 117 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 970 m² telek

  • Eladó ház Diósd, Sashegy

  • 117m²


Ár:

125 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Diósd, főútvonalához közel eső, csendes, dinamikusan fejlődő részén, új házak között, 970 m2-es telken lévő eladó egy azonnal költözhető, 1 szintes önálló családi ház, amely 2023-ban épült. Az új 117m2-es hasznos alapterülettel +14 m2-es terasz, 3 szoba (e.10,8) +nappali-konyha-étkező (49 m2-es) helyiségekkel rendelkező, dupla fürdőszobás, gardróbokkal, kamrával ellátott családi ház eladó, A ház elosztása kiváló, akár két generáció, vagy nagyobb család számára is megfelelő életteret biztosít.
A nagy telek gondozott, locsolókúttal ellátott.
Állami támogatásokkal is megvásárolható, ( CSOK, CSOKHITEL, ÁFA Visszaigénylés). Az alacsony rezsiköltséget, klíma, hőszivattyús rendszer, padlófűtés, korszerű szigetelésrendszer biztosítja.
Igényes tervezés, gondos precíz kivitelezés, korszerű minőségű anyagok felhasználása.

A beltér:

A ház 30-as kerámia téglából épült. A falakat 15-cm-es szigeteléssel burkolták, a födémre 30 cm-es kőzetgyapot került. Cseréptetős. A nyílászárók 3 rétegű üvegezésűek, az ablakok szúnyoghálóval felszereltek, az alumínium redőnyök részben motorosak. A nagy üvegportálos nappali minden napszakban a természetes fényt biztosítja a lakói számára.
A kerámia burkolatokat minőségi, modern és igényes beépítés jellemzi. A szobák laminált parkettásak.
A lakás padlófűtés rendszerét hőszivattyú készülék működteti. A nappaliban klíma beszerelve, a riasztó vezetékrendszere kiépítve. A padlásfeljáró körül (15 m2-s tároló került kialakításra.
Az épület körül járda épült, az autóbeálló (42m2) térkövezett. A bejárat motoros kapuval felszerelt.

A környékről:

Az ingatlan kiváló elhelyezkedése miatt, könnyen megközelíthető. Budapest, Törökbálint, Érd pár perc alatt elérhető tömegközlekedéssel, Volán, BKV járatokkal. Közintézmények, iskola, óvoda, Amerikai Iskola és az újonnan épülő bölcsőde, a bevásárláshoz szükséges kis és nagy üzletek, valamint Diósd város központja is a közelben található.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal.06 20/ 24 16 942


Elhelyezkedés

Diósd, Sashegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6481577


GyöngyHÁZ-PROJEKT Ingatlaniroda

GyöngyHÁZ-PROJEKT Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GyöngyHÁZ-PROJEKT Ingatlaniroda

GyöngyHÁZ-PROJEKT Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6481577

GyöngyHÁZ-PROJEKT Ingatlaniroda

GyöngyHÁZ-PROJEKT Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GyöngyHÁZ-PROJEKT Ingatlaniroda

GyöngyHÁZ-PROJEKT Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Diósd, sashegyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m², míg a hozzá tartozó teleké 970 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 1 068 376 Ft, ami a diósdi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant GyöngyHÁZ-PROJEKT Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6481577. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Diósd, Sashegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.