star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Diósd

  • 260 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

137,9 millió Ft

Eladó ház Diósd

  • 260 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 500 m² telek

  • Eladó ház Diósd

  • 260m²


Ár:

137 900 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladóvá vált egy igazán különleges ingatlan Diósd nyugodt környezetében. Ez a háromszintes, 260 négyzetméteres otthon nemcsak tágas tereiről ismert, de igény esetén akár két generáció számára is tökéletes otthont biztosíthat.

Ingatlan jellemzői:

3 hálószoba, melyből egy könnyedén átalakítható, így akár 4 hálószoba is kialakítható

Két nappali, melyek kényelmes pihenést biztosítanak a család minden tagja számára

Két teljesen felszerelt konyha

Két modern fürdőszoba a kényelmes életért

Az alsó szinten két iroda és háztartási helyiségek találhatóak

Felújítás és kényelem
Az ingatlan mindössze hét évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, így Ön egy modern és gondosan karbantartott otthon tulajdonosává válhat. A korszerű fa nyílászárók redőnnyel felszereltek, így mindig a saját igényeinek megfelelően szabályozhatja a fényviszonyokat. Az öt éve cserélt kondenzációs kazán és klímaberendezések pedig a kényelmes életet szolgálják, biztosítva a hatékony fűtést hidegebb napokon és a hűsítő klímát a meleg időben. Az ingatlan biztonságát pedig egy kamera rendszer garantálja.

Környezet és lehetőségek:

A 1500 négyzetméteres, gondozott telek további lehetőségeket kínál, akár egy újabb önálló családi ház építésére is alkalmas vagy megosztással az új tulajdonos általi értékesítésre.
A kiváló közlekedési elhelyezkedésnek köszönhetően a buszmegálló és a bevásárlási lehetőségek mindössze pár percre találhatók.
A DUNA HOUSE teljes kínálatával állok rendelkezésére.
INGATLAN - HITEL - ÉRTÉKBECSLÉS - ENERGETIKA
További információkért keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Tel.: +36-70/884-0033
E-mai: jerkovics.martin@dh.hu

Referencia szám: HZ065519


Elhelyezkedés

Diósd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645570


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645570

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó diósdi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 500 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 137,9 millió Ft, négyzetméter ára 530 385 Ft, ami a diósdi átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jerkovics Martin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645570. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Diósd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.