star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dörgicse

  • 110 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 406 m²

    telek

Vételár:

95 millió Ft

Eladó ház Dörgicse

  • 110 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 406 m² telek

  • Eladó ház Dörgicse

  • 110m²


Ár:

95 000 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Hazánk egyik legszebb részén, a Balaton-felvidéki Dörgicsén, a Balatontól mindössze 5 km-re eladó egy hagyományos, vastag falazatú kőház.

A település jellege és hangulata, valamint a táji, kultúrális és természeti értékei révén a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területéhez tartozik. A két szomszédos utcáról is elérhető, 1406 m2-es terület az Alsódörgicsei Boldogasszony-templomrom közvetlen közelében található ideális túraindító ponton.
Az épület vastag kőfalai, a térségre jellemző fagerendás mennyezet igazán különleges, akárcsak a környék, ez is a régmúlt idők emlékeit őrzi. A közművek többsége az épületbe bekötésre került, míg a fűtés jelenleg kályhával megoldott, a gáz azonban a telek határáig be van vezetve.

Az egyszintes ház utca felőli szakaszén 2 szoba, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba és előszoba található. Az épület folytatásában két külön bejárattal a korábbi gazdasági funkciójú helyiségek, nyári konyha, tárolóhelyiségek stb találhatók, melyek kiváló lehetőséget adnak további lakóegységek kialakításához. A nagy telek akár külön vendégház kialakításához vagy kiszolgáló létesítmények kialakításához is megfelelő teret biztosít.

Az ingatlan kiváló lehetőséget nyújt állandó lakhatásra, nyaralónak vagy befektetésnek is egyaránt. Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes!


Elhelyezkedés

Dörgicse, Gernyei utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6549739


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6549739

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dörgicsei (Gernyei utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 406 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 863 636 Ft, ami a dörgicsei átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Megyer Csaba referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6549739. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dörgicse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.