star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dörgicse

  • 300 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 723 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ház Dörgicse

  • 300 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 723 m² telek

  • Eladó ház Dörgicse

  • 300m²


Ár:

199 000 000 Ft

Építés éve
1780
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2481-es számú, rendkívül jó adottságokkal rendelkező, részben felújított autentikus PARASZTHÁZÁT DÖRGICSÉN.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált DÖRGICSÉN található PARASZTHÁZ jellemzői:- az ingatlan egy valódi ritkaság , ami részben már fel lett újítva a régi kor jegyeit szem előtt tartva- 1723 m2 parkosított terület tartozik hozzá és két utcáról lehet megközelíteni ( csendes ,nyugodt környéken található )- a parkosított területen három épület helyezkedik el ebből kettő közművekkel ellátott - minden közű be van kötve ( víz, gáz, csatorna, villany, az internet lekötése az épület közelében lévő oszlopról megoldható )- a legrégebbi épület a XVIII. század második felében épült és a mai napig őrzi a hagyományos építési motívumokat- 1850 környékén a főépület felújításon esett át , a fiatalabb épület 20-30 éve lett felújítva- a főépületben 2 szoba , füstös-konyha, fürdőszoba és egy közlekedő található ami korábban tornác volt és ez vissza is állítható ( az épület alatt egy kb. 18m2 boltíves borospincét is találunk )- a már felújított épületben 2 szoba, fürdőszoba, konyha és egy nyári konyhának is alkalmas fedett tér található ami kiválóan alkalmas baráti beszélgetésekre ,szabadtéri főzésekre- az épületek padlástere is alkalmas lakótér kialakítására ( a kisebbik épület tetőszerkezete és héjazata teljes felújításon esett át )- családi háznak, nyaralónak vállalkozásra rendkívül jó választás lehet a kiváló lokációja és adottsága miatt- az ingatlan per és tehermentes , rendezett tulajdoni háttérrel rendelkezik- Dörgicse kedvelt települése a Balaton-felvidéknek- Dörgicse Balatonakalitól körülbelül 5 kilométerre északnyugatra helyezkedik el, a Balaton-felvidék középső, Balatonfüred és Badacsony közti szakaszára jellemző, a tóparti hegysor mögött kialakult márgás alapkőzetű medencék egyikében, amit a település után Dörgicsei-medencének neveznek- Amennyiben a 2481 -es számú a CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált DÖRGICSÉN található PARASZTHÁZ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: 06 20 378 3810                                                                  " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "


Helyiségek

Pince
15m²
Szoba
23m²
Közlekedő
11m²
Konyha
22m²
Szoba
19m²
Fürdőszoba
7m²
Konyha
14m²
Szoba
18m²
Fürdőszoba
6m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Dörgicse


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647645


+36 20

Ingatlannet kód: NET6647645

Az általad megtekintett eladó dörgicsei családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 723 m². További jellemzői: az építés éve 1780, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 663 333 Ft, ami a dörgicsei átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ugrai András referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647645. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dörgicse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.