star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

99,8 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Göd

  • 110m²


Ár:

99 800 000 Ft

Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Felsőgödön, csendes mellékutcában, hangulatos, önálló családi ház ELADÓ! A ház 2017-ben épült, kitűnő állapotú, karbantartott. A 110 nm-es hasznos alapterületű ház kiváló elosztású, a közösségi terek és a hálórészek jól elkülönülnek. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően, funkcionalitásban és térélményben is komfortos életteret biztosít. A belső kialakításnál magas minőségű burkolatokat és bútorokat építettek be. A hangulatos, nagy méretű gépesített konyhabútor, a fürdőszoba bútor, valamint az előszobai gardróbszekrény a vételár részét képezi. A ház fenntartása nagyon kedvező, köszönhetően a szigetelésnek, a hőszigetelő műanyag nyílászáróknak és a korszerű, kondenzációs kazánról üzemelő központi fűtésnek. Igény esetén az emeleten, kis költséggel további hálószoba kialakítható. A ház riasztórendszerrel felszerelt.
A 300 nm-es parkosított kert számtalan dísznövénnyel tarkított, ahol hangulatos, teljesen szeparált fedett- és nyitott terasz került kialakításra. A telken autóbeálló (elektromos kapuval) és kerti tároló található.
Buszmegálló 3 perces, vasútállomás, bevásárlási lehetőségek, Duna part, éttermek maximum 10 perces sétával elérhetőek.
További információkért, kérem hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Göd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6503337


+36 20

Ingatlannet kód: NET6503337


Az általad megtekintett eladó gödi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 99,8 millió Ft, négyzetméter ára 907 273 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant RG Home hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6503337. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.