star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hercegszántó

  • 190 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 887 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó ház Hercegszántó

  • 190 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 887 m² telek

  • Eladó ház Hercegszántó

  • 190m²


Ár:

15 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nagy a család? Itt biztosan elfér!
Hercegszántón eladó egy kétszintes, 190 nm-es, 6 szobás családi ház!

Hercegszántó közvetlen a szerb határ mellett, Bajától 30 km-re, Mohácstól (komppal) 25 km-re található. Az ingatlan csendes helyen, szép környezetben található. A ház földszintjén van a konyha, étkező, nappali, egy kamra és egy mosdó. Az emeleten 3 parkettás hálószoba van, fürdőszoba wc-vel és egy ÉK-i tájolású erkély. De ha több helyre lenne szükség, az alagsori helyiségekből könnyen kialakítható akár egy külön lakrész is. Az ingatlan központi gázfűtéssel rendelkezik, valamint klimatizált. A 887 nm-es udvarban még melléképületek és egy garázs található.

Kiváló lehetőség többgyermekes családoknak mérete, elrendezése és elhelyezkedése miatt. Valamint CSOK is igényelhető rá, melyhez díjmentes ügyintézést biztosítunk.

További információkért keressen bizalommal!
További információkért keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ079589


Elhelyezkedés

Hercegszántó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587389


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587389

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó hercegszántói családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 887 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 78 947 Ft, ami a hercegszántói átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Török Panna referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587389. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hercegszántó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.