star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hévízgyörk

  • 129 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

82,5 millió Ft

Eladó ház Hévízgyörk

  • 129 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Hévízgyörk

  • 129m²


Ár:

82 500 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Nagy a család vagy a baráti kör? Szeretik a természet közelségét, ugyanakkor modern, hangulatos otthonra vágynak? Önöket várja Pest megyében, ez a 1991-ben épült családi ház.

Az ingatlan az összes telekhatáron kerítéssel lett körülvéve. A kert füvesített az előkerttel együtt, mely virágzó növényekkel lett beültetve, sok tujával, fenyővel és bokorral körülvéve. A hátsó kert művelésre alkalmas, jelenleg füvesítve van.
A térkővel borított udvaron előre haladva érjük el a hatalmas, hangulatos, fedett teraszt, melyet egész nap ér a napsütés, ezért alkalmas kora tavasztól, késő őszig nagyobb társaság fogadására vagy családi események megünneplésére. A teraszhoz kapcsolódóan lett elhelyezve egy fűthető dézsa, melyben 4 fő élvezheti a tengeri sós víz minden előnyét egész évben.
A terasz szinte körülöleli a nappalit, mely két oldalról üveges, így lehet érezni a természet közelségét, a nap melege pedig kellemes közérzetet biztos szinte egész nap.
A terasz, az előtér, a konyha járólappal borított a fürdőszobával és a WC-vel együtt. A szobák laminált parkettásak.
A fürdőszobában kád és épített zuhanyzó is kényelmessé teszi a tisztálkodást.
A tetőtér részben beépített, egy előtér és egy szoba van jelenleg kialakítva. A másik fele jelenleg padlásként funkcionál. Erre még bővíthető a lakótér. Itt gáz konvektoros fűtés van.
A teljes ház alatt pince van, ennek a fele 3 autó beállására is alkalmas garázs.
A házban gáz kazán szolgáltatja a meleget, kiegészítő fűtésként klíma és kandalló is be lett építve.
Az egész házban szigetelt fa nyílászárók vannak.

Az ingatlan Hévízgyörk csendes utcájában található. A ház közelében van orvosi rendelő, óvoda, iskola, sportolási lehetőségek. A bevásárlást intézhetjük helyben, de nagyobb bevásárlás Aszódon, Gödöllőn lehetséges.
A háztól gyorsan és könnyen el tudunk érni a helyközi buszt vagy a vasút állomást is, mellyel akár 35 perc alatt is elérhetjük Budapestet, fele ennyi idő alatt pedig Aszódot, Gödöllőt, akár Hatvant is. Illetve autóval az M3 autópályán sokkal gyorsabban is tudunk közlekedni, Budapest itt 25 perc.

Ajánlom olyan családoknak, akiknek fontos a nyugalom és a kényelem és egy nagyon praktikus családi házat keresnek maguknak. Illetve azoknak, akik szeretik a társaságot és szívesen látják vendégül barátaikat.

Ha felkeltette az érdeklődésüket, hívjanak most,legyen ez a ház az Önök új otthona!


Elhelyezkedés

Hévízgyörk, Orgona utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6517061


+36 70

Ingatlannet kód: NET6517061

Az általad megtekintett eladó hévízgyörki (Orgona utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 129 m². További jellemzői: a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 82,5 millió Ft, négyzetméter ára 639 535 Ft, ami a hévízgyörki átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Rabecz Orsolya referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6517061. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévízgyörk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.