star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hévízgyörk

  • 129 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 182 m²

    telek

Vételár:

78,5 millió Ft

Eladó ház Hévízgyörk

  • 129 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 182 m² telek

  • Eladó ház Hévízgyörk

  • 129m²


Ár:

78 500 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Szeretnének egy olyan otthont, ahol semmi sem zavarja a nyugalmukat, ahová egésznap besüt nap? Modern, hangulatos, jó elrendezésű ingatlan várja az új tulajdonosait, Pest megyében, Hévízgyörkön.

Az ingatlan a telekhatáron kerítéssel lett körülvéve. A kert füvesített az előkerttel együtt, mely virágzó növényekkel lett beültetve, sok tujával, fenyővel és bokorral körülvéve. A hátsó kert művelésre alkalmas, jelenleg füvesítve van.
A térkővel borított udvaron előre haladva érjük el a hatalmas, hangulatos, fedett teraszt, melyet egész nap ér a napsütés, ezért alkalmas kora tavasztól, késő őszig nagyobb társaság fogadására vagy családi események megünneplésére. A teraszhoz kapcsolódóan lett elhelyezve egy fűthető dézsa, melyben 6 fő élvezheti a tengeri sós víz minden előnyét egész évben.
A terasz szinte körül öleli a nappalit, mely két oldalról üveges, így lehet érezni a természet közelségét, a nap melege pedig kellemes közérzetet biztos szinte egész nap.
A terasz, az előtér, a konyha járólappal borított a fürdőszobával és a WC-vel együtt. A szobák laminált parkettások.
A fürdőszobában kád és épített zuhanyzó is kényelmessé teszi a tisztálkodást, felújításra szorul.
A tetőtér részben beépített, egy előtér és egy szoba van jelenleg kialakítva. A másik fele jelenleg padlásként funkcionál. Erre még bővíthető a lakótér. Itt gáz konvektoros fűtés van.
A teljes ház alatt pince van, ennek a fele 3 autó beállására is alkalmas garázs, másik fele télen-nyáron tárolásra és barkácsolásra is alkalmas.
A házban gáz kazán szolgáltatja a meleget, kiegészítő fűtésként klíma és kandalló is be lett építve.
Az egész házban szigetelt fa nyílászárók vannak.

Az ingatlan Hévízgyörk csendes utcájában található. A ház közelében van orvosi rendelő, új, modern bölcsőde, óvoda és iskola várja a gyermekeit. A bevásárlást intézhetjük helyben, de nagyobb bevásárlás Aszódon, Gödöllőn lehetséges.

Közel Budapesthez, távol a zajtól. A háztól 2 perc alatt el lehet jutni a helyközi buszig vagy a vasút állomásra is, mellyel akár 35 perc alatt is elérhetjük Budapestet, fele ennyi idő alatt pedig Aszódot, Gödöllőt, akár Hatvant is.

Ajánlom olyan családoknak, akiknek fontos a nyugalom és a kényelem és egy nagyon praktikus családi házat keresnek maguknak.

Hívjanak most, legyen ez a ház az Önök új otthona!


Elhelyezkedés

Hévízgyörk, Orgona utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625575


+36 70

Ingatlannet kód: NET6625575

Az általad megtekintett eladó hévízgyörki (Orgona utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 129 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 182 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 78,5 millió Ft, négyzetméter ára 608 527 Ft, ami a hévízgyörki átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Rabecz Orsolya referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625575. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévízgyörk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.