star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hódmezővásárhely, Tarján

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

99,5 millió Ft

Eladó ház Hódmezővásárhely, Tarján

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Hódmezővásárhely, Tarján

  • 100m²


Ár:

99 500 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Szeretné a reggeli kávét úgy fogyasztani, hogy néhány méterre őzek legelésznek a terasza előtt? Legyen üdülés minden nap, amikor otthon van! Télen a nyugodt erdő látványa, nyáron a kellemes hűse teszi ezt az ingatlant olyanná, mintha minden nap egy nyaralóban ébredne! Hódmezővásárhely legjobb kilátású telkén kínálunk eladásra egy kulcsrakész állapotú családi házat, kert redndezéssel, gránit díszburkolattal, öntözőrendszerrel... A 36 m2-es nappali és a két kisszoba a Kása erdőre néz úgy, hogy a Kőfal 4 méteres magasságán épült a ház. A nappali előtt egy 42 m2-es terasz - részben pergola fedéssel adja meg az ingatlanegyüttes mediterrán hangulatát. A kőfal alatt van a telek egy része, amely zóna építési tilalommal terhelt terület, így biztos lehet benne, hogy a kilátást nem fogja semmi sem zavarni a jövőben sem, ugyanakkor a kert ezen része konyhakertnek, parkolásra vagy egyéb hasznosításra kiváló lehetőséget teremt. 

Tökéletes lokácó mellett a kivitelezés is prémium minőséget takar: modern hőcserélős hűtés-fűtés rendszer, 20 cm hőszigetelés, 2 fürdő, riasztó rendszer, távirányított kapuk, kamerarendszer... mindemellett 32 Amper H-tarifás és 32 Amper lakossági áram ellátás - természetesen közművekkel ellátott az ingatlan. Vezetékes földgáz nélkül tervezett minden. 

Helyiségleltár: nappali (36 m2), hálószobák (11-11 m2), hálószoba fürdővel (17 és 4 m2), fürdő (9 m2), külön WC, közlekedő.

Az ingatlan építés alatt van, a fenti ár kulcsrakész állapotra vonatkozik, ami 3-6 hónapon belül befejeződik. A kivitelezés folyamatos, amennyiben szeretne Ön választani burkolatokat, ne várjon, keressen bizalommal mielőbb! 

 

Falazat anyaga: Tégla


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Tarján, Kőfal kapcsolat


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6572774


+36 30

Ingatlannet kód: NET6572774


Az általad megtekintett eladó Hódmezővásárhely, tarjáni (Kőfal kapcsolat) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 99,5 millió Ft, négyzetméter ára 995 000 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 67%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Attila referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6572774. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely, Tarján ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.