star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 252 m²

    telek

Vételár:

17,9 millió Ft

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 252 m² telek

  • Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 60m²


Ár:

17 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Tabán frekventált részén, a Lévai utcán található ez a 60 nm-es, vegyes falazatú családi ház. Az ingatlan 2 szobából, konyhából, fürdőszobából, előszobából, kamrából, külön WC helyiségből és egy gardróbból áll, ami igény szerint kisszobának is használható. A 252 nm-es telken a lakóépületen kívül tárolóhelyiségeket és ólakat találunk. Az ingatlan homlokzata pár éve lett szigetelve, illetve a tetőt is kijavította a tulajdonos. A fürdőszoba felújítására 2020-ban került sor. A lakás fűtését gázkonvektorok biztosítják. Az ingatlan jelenleg is üresen áll, tehermentes tulajdoni lappal rendelkezik, ezért megvásárlását követően azonnal birtoka lehet venni. További információkért kérem keressen!


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Lévai utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6600290


+36 20

Ingatlannet kód: NET6600290


Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi (Lévai utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 252 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 17,9 millió Ft, négyzetméter ára 298 333 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádók Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600290. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.