star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kapolcs

  • 88 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 181 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó ház Kapolcs

  • 88 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 181 m² telek

  • Eladó ház Kapolcs

  • 88m²


Ár:

79 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Művészetek Völgyében Kapolcson Nagypolgári Családi ház EladóA CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2363-as számú, KAPOLCSON található központ közeli NAGYPOLGÁRI CSALÁDI HÁZÁT.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált KAPOLCSON található CSALÁDI HÁZ jellemzői:-  az ingatlan belterületen található egy 1181 m2 telken egy 88-m2 családi ház-  ami közművesített (víz, villany, csatorna, 3 fázis) -  szomszédok nélkül a falu közepén. A Művészetek Völgyében, festői környezetben, akácokkal körülölelt nagy telken, 2 percre a bolttól, orvosi rendelőtől található ez a korszerűsített, azonnal költözhető polgári kőház.-a ház szinte teljes körű felújításon esett át,  a gáz, a víz és villanyhálózat cseréje megtörtént, műanyag nyílászárók beépítése, redőny, szúnyoghálóval szerelt, fürdőszoba és konyha felújítása megtörtént.  Padlófűtéssel ellátott új előszoba egészíti ki a jó elosztással megtervezett, nagy belmagassággal rendelkező, világos, tágas tereket.- előszobával, tágas fürdő wc-vel, konyha étkezővel, folyosóval, mosókonyha/gardrób egy plusz wc-vel, és 2 hálószobával rendelkező ház-egy 20 m2 melléképület is tartozik a házhoz, melyben rengeteg lehetőség van, akár garázzsá is bővíthető.-egy remek üzleti lehetőséget is rejt magában az ingatlan, Az udvar a Művészetek Völgye fesztivál szerves része, a bejáratott partnerekkel tovább üzemeltethető. Minden követelménynek megfelelő vizesblokk (2 öblítéses wc, 1 melegvizes zuhanyzó és egy kézmosó), fedett nézőtér, árammal felszerelt fix bár és látványkonyha, 25 nm-es fedett színpad biztosítja akár 500 néző szórakozását. A leendő tulajdonosnak minden segítséget megadunk a sikeres folytatáshoz.- 1890 környékén épült statikailag jó állapotú, részben szigetelt épületek (az egyik pincével rendelkezik)- a fűtés korszerű elektromos rendszerrel vezérelt árammal és tégla kályhával történhet- kiváló elhelyezkedése miatt rendkívül jó lehetőség LAKÓHÁZNAK, NYARALÓNAK, BEFEKTETÉSNEK, VÁLLALKOZÁSNAK- KAPOLCS kedvelt a turisták és az ingatlan vásárlók körében- A település a Káli-medence Tájvédelmi Körzetben, a Balaton-felvidéki Eger-patak völgyében  fekszik.- Amennyiben a 2363 -as számú a CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált KAPOLCSON található  NAGYPOLGÁRI CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: +36204216288Vásárolna , de nincs rá keret ? Kollégám díjmentes , bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!


Helyiségek

Szoba
25m²
Szoba
17m²
Konyha
17m²
Fürdőszoba
8m²
Közlekedő
8m²
Előszoba
8m²

Elhelyezkedés

Kapolcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626669


CasaNetWork Balatonfüred

CasaNetWork Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626669

CasaNetWork Balatonfüred

CasaNetWork Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kapolcsi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 181 m². További jellemzői: a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 897 727 Ft, ami a kapolcsi átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Czifrák Magdolna referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626669. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kapolcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.