star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 190 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 023 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 190 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 023 m² telek

  • Eladó ház Kiskunlacháza

  • 190m²


Ár:

74 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1982
Szintek
2
Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Kiskunlacháza központjához közel, csendes aszfaltozott utcában eladó, egy akár több generáció együttélésére is alkalmas családi ház, a hozzátartozó melléképülettel és garázzsal. Nagyobb városokban (Debrecen, Győr, Veszprém, Budapest, Szeged) található lakásra / házra értékegyeztetéssel cserélhető, akár ráfizetéssel is.

Az 1980-as években, beton alapra, téglából épült 3 szintes családi ház 190 nm alapterületű, tetőszerkezete kifogástalan, cserép borítja. 2015-ben 5cm-es külső hőszigetelést kapott a ház. A földszinten előszoba, nappali-étkező, ablakos konyha, spájz, Wc, háztartási helység, 2 hálószoba és fürdőszoba található. A nappaliban nagy igényesen megépített cserépkályha áll, ami a fűtés szezon végén, a hűvösebb napokon kellemes meleget ad az otthonnak.
A tetőtérben 2 külön nyíló hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra. Nyílászárók fa szerkezetűek, kétrétegű hőszigetelt üvegezéssel.
A központifűtés gázkazánnal vagy olaj/vegyes tüzelésű kazánnal történik, a hőleadásról régi típusú öntöttvas radiátorok gondoskodnak, a melegvizet elektromos bojlerek biztosítják. A pinceszinten garázs, kazánház, tároló és borospince található.
A telek 1023 nm, rendezett kertel, fúrt kúttal, körbekerített, Az udvaron található egy klinkelt téglával borított külön álló ház, konyha-nappali cserépkályhával, egy kis hálószobával és egy fürdőszobával. A fűtésről gázkonvektorok és cserépkályha, míg a melegvízről, gázbojler gondoskodik
Nyárikonyhának, vagy önálló lakóháznak tökéletesen alkalmas.
Az udvaron található egy különálló, automata garázskapuval ellátott 2 férőhelyes garázsépület.

Az ingatlan jó állapotú, azonnal költözhető! Csok+-ra alkalmas, igény esetén független hitelügyintézőnk, díjmentesen rendelkezésre áll. A hét minden napján fogadom hívását, rugalmasan megtekinthető
Irányár: 74.9 M

A környékről:

csendes mellékutca, családi házas övezett


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Kiskunlacháza, Főűt közeli utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652787


Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652787

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kiskunlaházi (Főűt közeli utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 023 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 394 211 Ft, ami a kiskunlaházi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lovas Ágnes referens a Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke) irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652787. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunlacháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.