star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kulcs

  • 130 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 009 m²

    telek

Vételár:

32,9 millió Ft

Eladó ház Kulcs

  • 130 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 009 m² telek

  • Eladó ház Kulcs

  • 130m²


Ár:

32 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kulcs központjában, a Dózsa György utcában, 2 szintes, 130 m2-es, 5 szobás családi házat kínálok megvételre, 1.009 m2-es telken!

A ház az 1980-as években épült téglából, a tető héjazata pala. Elhelyezkedése, elosztása és mérete révén, ajánlom családosoknak!

A ház földszintjére az előtérből lépünk be, innen nyílik a nappali, melyből egy kisebb teraszra léphetünk ki, a tágas konyha spájzzal, a zuhanyzó + Wc, egy kisebb szoba, melyről a hátsó kertbe is vezet ajtó, valamint a garázs és a kazánház van ezen a szinten.

A lépcső az emeleti közlekedőbe vezet, itt van 2 nagyobb háló és egy kisebb, melynek erkélye is van, valamit egy fürdőszoba és külön wc van ezen a szinten.

A ház elosztása és terei lehetőséget adnak arra, hogy a belső tér újra legyen gondolva, így leendő tulajdonosa saját szája íze szerint alakíthatja ki!

A villamos vezetékek réz vezetékek, éjszakai áram és 3 fázis is bent van a házban.

Az ablakok fa ablakok redőnnyel felszerelten, a bejárat ajtó pedig korszerű műanyag. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik.

Ez a 3.000-es állandó lakosú település kiváló adottságokkal az M6-os autópálya mentén, a Duna közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a fővárostól és a Balatontól is mintegy 60 km-re, mely autópályán mindössze 45-50 perc. Kulcsról szintén fél órán belül érhetők el Dunaújváros, Paks, Székesfehérvár, illetve a jelenleg szintén nagy beruházásokkal bíró Iváncsa települések és azok ipari parkjai. Kulcs jól felszerelt, saját intézményekkel rendelkezik úgymint óvoda, bölcsőde, általános iskola, idősek otthona, orvosi rendelők és még számos, a mindennapi biztonságos és nyugodt élethez elengedhetetlen szolgáltatás (éttermek, sportpályák, kikötő, könyvtár, játszóterek stb).

Amit jó tudni, hogy az általános iskola, a közvetlen szomszédságban van, buszmegálló kb 200 méterre, szóval abszolút felhasználóbarát az elhelyezkedés!

Keressen bátran, ha szeretné megtekinteni!

Ha a vásárláshoz hitere van szüksége, díjmentesen tudok benne segíteni!

Ha a továbblépéshez el kell adnia meglévő ingatlanát, abban is tudok segíteni! Forduljon hozzám bizalommal!

Referencia szám: HZ048140-IN


Elhelyezkedés

Kulcs, Dózsa György utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624382


+36 70

Ingatlannet kód: NET6624382

Az általad megtekintett eladó kulcsi (Dózsa György utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 009 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 32,9 millió Ft, négyzetméter ára 253 077 Ft, ami a kulcsi átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gálffy Sarolta referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624382. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kulcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.