star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lenti

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 861 m²

    telek

Vételár:

37,99 millió Ft

Eladó ház Lenti

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 861 m² telek

  • Eladó ház Lenti

  • 160m²


Ár:

37 999 999 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Lenti peremkerületén családi ház eladó!
Eladásra kínálom Lenti központjától 5 percre található, 160nm-es, kétszintes családi házat.
Az ingatlan kiváló lehetőséget kínál, hogy a saját elképzeléseid alapján megvalósítsd az új otthonodat.Per, teher és igény mentes, így kifizetés után azonnal birtokba vehető.Ideális lehetőség akár több generációs otthonnak is.Az ingatlanhoz kapcsolódik egy külön lakrész, fürdőszobával, lakó térrel, háló résszel melyben cserépkályha biztosítja a meleget.Az épület ezen részén ipari áram került felszerelésre.Az ingatlanhoz tartozik egy 861nm-es udvar, valamint egy önálló garázs is.Lenti egy varázslatos kisváros a délnyugat-magyarországi régióban, mely a természet szépségével és számos kulturális látnivalóval büszkélkedik. A város központjában található Lenti Termálfürdő és Szent Miklós Templom igazi kincseknek számítanak a régióban.
A város és környéke pezsgő kulturális élettel rendelkezik, és számos rendezvénynek és fesztiválnak ad otthont egész évben. Az ingatlan közelében található Sárberki horgásztó pedig a természetkedvelők paradicsoma, ahol a szabadidő kellemes kikapcsolódást ígér.Vásárló ügyfeleinknek teljes körű, ingyenes hitel ügyintézéssel, kedvező díjazású ügyvéddel nyújtunk segítséget.
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen bizalommal, akár hétvégén is.


Elhelyezkedés

Lenti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638025


Bekő Zoltánné Brigitta

Bekő Zoltánné Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lenti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 861 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 37,99 millió Ft, négyzetméter ára 237 500 Ft, ami a lenti átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bekő Zoltánné Brigitta referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638025. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lenti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.