star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőkovácsháza

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 463 m²

    telek

Vételár:

19 millió Ft

Eladó ház Mezőkovácsháza

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 463 m² telek

  • Eladó ház Mezőkovácsháza

  • 70m²


Ár:

19 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Ritka lehetőség! Dupla teraszos, igényesen felújított, belváros közeli, kis telken található takaros ingatlan ELADÓ Mezőkovácsházán! A telek körbe kerített, az utcai kerítés új, festett acéllemez, ami gondozásmentes. A kertet most töltötték fel, sík, füvesített, egy óriási, egészséges diófa ad árnyékot. A ház külső szigetelést kapott, a nyílászárók cseréje is megtörtént. A tető jó állapotú. A gépészet új, korszerű kondenzációs kazán biztosítja a fűtést. A burkolatok megújultak, a konyhabútor most került beépítésre. A hálószobából egy gardróbot választott le a tulajdonos, ahol minden elfér, a képek is jól szemléltetik. A nappali kényelmes, jól használható. A megújult konyhát kiegészíti egy kamra. Az eladó saját részre újította fel, de meg kell válnia tőle.
Az ár a bútorokat, gépeket is tartalmazza. Bútorozatlanul 2 M Ft-tal kevesebb az ár. Ne feledje, az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére! VIP-szolgáltatást nyújtunk az OTP-hiteltermékek ügyintézésében. Jogi és pénzügyi segítséget nyújtanak szakértőink, hogy az adásvétel folyamata gördülékeny legyen. Amennyiben a vételár a kérdés, és úgy gondolja még nincs meg az összeg a leendő új otthonra, lehet hogy még is rendelkezésére áll a vételár csak még Ön nem is tudja? Tisztában van valóban az anyagi lehetőségeivel? Az áthidaló megoldásokkal? Esetleg csak az az akadály, hogy nem adta el még a saját ingatlanját? Nem gond, a tulajdonosaink, eladóink szívesen megvárják Önt, segítünk a gyors értékesítésben is. Ne maradjon le a vételről, ha már megtalálta a megfelelő új otthont! Szolgáltatásunk ingyenes, kizárólag sikeres értékesítés esetén van megbízási díj fizetési kötelezettség. A vevők is nálunk vannak és lehet az Ön ingatlanjára várnak?! Tudjon meg többet, hívjon bizalommal!
Eladó ingatlanja van? Nincs vevője? Hívjon segítek az értékesítésben!

Referencia szám: M247528


Elhelyezkedés

Mezőkovácsháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556292


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556292

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőkovácházi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 463 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 19 millió Ft, négyzetméter ára 271 429 Ft, ami a mezőkovácházi átlaghoz képest 68%-kal magasabb. Az ingatlant Arnoth Mihály referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6556292. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőkovácsháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.