star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőkovácsháza

  • 71 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 856 m²

    telek

Vételár:

6,5 millió Ft

Eladó ház Mezőkovácsháza

  • 71 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 856 m² telek

  • Eladó ház Mezőkovácsháza

  • 71m²


Ár:

6 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Mezőkovácsházán városközponthoz közeli, felújítandó, két szobás családi ház eladó!
Eladó egy 71,8 m2-es, két szobás, felújításra szoruló, de tisztasági meszelés után azonnal beköltözhető családi ház, a városközponthoz közel, csendes, zöldövezeti utcában. A ház 2856 m2-es telken fekszik, amelyen, tároló, és hatalmas kert is található. A ház előnyei közé tartozik, hogy két nagy utcafronti szobával rendelkezik, melyek minimális átalakítással külön bejáratúvá tehető, amelyek alkalmasak lehetnek hálószobának, nappalinak, vagy dolgozószobának is, a konyha és az étkező egy légtérben helyezkedik el, a fürdőszoba és a WC egy helyiségben van, a ház fűtése gázkonvektorral megoldott, de egy meglévő épített kémény használatával, akár cserépkályha, vagy kandalló beállításával, akár az egész házat is kifűthetjük. A ház tetőszerkezete jó állapotú. A házhoz tartozó telek, hatalmas és rendezett, lehetőséget ad a kertészkedésre, vagy kikapcsolódásra. A ház elhelyezkedése kiváló, hiszen a városközpont, a bevásárlóközpont, az iskola, az óvoda, a buszmegálló, és a vasútállomás is könnyen elérhető gyalogosan. A ház ideális választás lehet fiatal pároknak, kisgyermekes családoknak, vagy befektetőknek, akik saját ízlésükre alakíthatják, vagy bérbe adhatják az ingatlant. Ha felkeltette érdeklődésedet ez a két szobás családi ház, hívjon és egyeztessünk egy időpontot a megtekintésre!
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Legújabb szolgáltatásként ajánlom minden kedves ügyfelem részére az OTP Bank által közvetített Babaváró, CSOK, vagy egyéb kölcsönök intézését. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Akár hétvégén is hívható vagyok! Keressen bizalommal!

Referencia szám: M269340


Elhelyezkedés

Mezőkovácsháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618561


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618561

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőkovácházi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 856 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 6,5 millió Ft, négyzetméter ára 91 549 Ft, ami a mezőkovácházi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Miklósik Zoltán referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618561. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőkovácsháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.