star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Tapolca

  • 81 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 283 m²

    telek

Vételár:

22,5 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Tapolca

  • 81 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 283 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Tapolca

  • 81m²


Ár:

22 500 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó ház Miskolctapolcán!
Miskolctapolcán, a Fenyő utcában, eladó egy 81 nm-es, 283 nm-es telken lévő iker ház. Az ingatlan jelenleg üresen áll, korszerűsítésre, felújításra szorul, így saját elképzelései alapján valósíthatja meg álomotthonát. Az épület két szintes, téglából épült a 70-es években, K- Ny-i tájolású. A fűtésről gáz konvektor gondoskodik.
Az alsó szinten egy főzőfülke, egy tágas fürdőszoba és 2 szoba található. A terek összenyithatók, variálhatók. A felső szinten 2 szoba került kialakításra, az egyik szobából egy nagyméretű erkélyre jutunk ki, melyről gyönyörű panoráma tárul elénk. A felső szint is szabadon átépíthető, variálható.
Helyiséglista:
Szuterén: nyári konyha, szerszámos
Alsó szint: főzőfülke, fürdőszoba, 1 egész szoba, 1 fél szoba, spájz
Felső szint: 2 egész szoba, gardrób, erkély
Csend, nyugalom, zöldövezet és sajátos mikroklíma!
Ajánlom Tapolca szerelmeseinek, ahol megvalósíthatja egyedi elképzeléseit.
Vásároljon alkalmi áron!
Ha felkeltettem érdeklődését kérem, keressen bizalommal!
Amennyiben hitelre van, szüksége Magyarország összes bankjának ajánlatával várja önt független pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja önnek a legjobb megoldást. Korrekt ügyvédi háttérrel biztosítjuk az adásvételi szerződés menetét.


Elhelyezkedés

Miskolc, Tapolca, Fenyő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612002


+36 30

Ingatlannet kód: NET6612002


Az általad megtekintett eladó Miskolc, tapolcai (Fenyő utca) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m², míg a hozzá tartozó teleké 283 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Az ikerház ára 22,5 millió Ft, négyzetméter ára 277 778 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Majoros Zsoltné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612002. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Tapolca ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.