star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 225 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 080 m²

    telek

Vételár:

189,99 millió Ft

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 225 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 080 m² telek

  • Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 225m²


Ár:

189 999 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2010
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

CSODASZÉP CSALÁDI HÁZ A LAJTA LAKÓPARKBAN !
Mosonmagyaróváron, a Lajta lakóparkban eladó, egy tégla-építésü 225 nm hasznos alapterületű, egyszintes,1080 nm szépen gondozott telken álló, nappali + 4 szobás,dupla garázsos, több terasszal is rendelkező, exkluzív családi ház.Amennyiben érdekli önt ez a csodaszépre megálmodott otthon, kérem hívjon a számon, vagy írjon a címre.
HÁZ:
A 2010-ben épült , délnyugati tájolású családi ház nem csak hatalmas tereivel, hanem okosan kialakított elosztásával tesz ránk pozitív hatást már az első pillanatban.A nagy nappali és az igény esetén, akár teljesen elszeparálható konyha a központja a háznak,mely különlegessége, hogy mind a négy égtáj felé van egy-egy kertre nyíló terasza.A házban 4 hálószoba és egy télikert is található, illetve két autó tárolására alkalmas 40 nm-es garázs.A házban egy fürdőszoba és két wc valamint egy háztartási helyiség is van.
A tulajdonosok ebben az évben a kertben kicserélték a gyepszőnyeget, a redőnyök elektromos meghajtóval lettek felszerelve, a konyhai eszközök, mint a beépített hűtő, sütő ki lettek cserélve illetve a fürdőszoba is padlófűtéssel lett ellátva.
A konyha magas szinten gépesített. A ház fűtése gázkazánnal megoldott, a hőleadás padlófűtéssel és falfűtéssel történik illetve egy kandalló is rendelkezésre áll. A nyílászárók műanyagok, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve.A burkolatok magas minőségű járólapok, a szobákban parketta.
A ház szinte minden szegletéből megközelíthető kert szépen gondozott,dísznövényekkel beültetett.Itt található az ötletesen kivitelezett szauna is, egy hideg-vizes kis medencével .A kerti eszközöknek, szerszámoknak egy kis faház szolgál tároló helyül.
Ez a ház ideális lakhely minden családnak, több gyermekkel is, akik szeretik a csendet, a természetközelséget és kényelemben szeretnének élni.
KÖRNYÉK:
A Lajta lakópark Mosonmagyaróvár egyik legszebb családi házas övezete, melyet a Malom-ági Lajta és a Lajta fog közre, s ahol csendes, nyugodt környék fogadja az itt lakókat. Közel a vízhez , de nem messze a legfontosabb infrastrukturális helyektől sem, a közelben bevásárlóközpont, óvoda , iskola is található. Ha természetközelségre , reggel madárcsicsergésre és este békakuruttyolásra vágyik és egy olyan környéken akar lakni, ahol a gyerekek még az utcán játszhatnak, válassza a Lajta lakóparkot és ezt a szép, igényesen kialakított családi házat .


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6456230


Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6456230

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 080 m². További jellemzői: az építés éve 2010. A családi ház ára 189,99 millió Ft, négyzetméter ára 844 440 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6456230. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.